מרק עוף לבבי
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שעורה, מרק עוף, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מרק עוף לבבי, מרק דלעת עוף לבבי, ו מרק עוף אטריות לבבי (מתכונים דומים).
הוראות
לנקות את העוף ביסודיות במים זורמים טריים, קרים ולהסיר קרביים.
הסר כמה שיותר עור עודף מן הציפור ככל האפשר ולהשליך. עם כוח של הידיים שלך, להוסיף לחץ על העצם האחורית של העוף כדי לרסק את העצמות. אם אתה לפצח את הרגליים במפרקים זה ישחרר את הסחוס אשר יוסיף טעם יותר למרק.
מניחים עוף כתוש וקרביים לתוך סיר מלאי גדול.
באמצעות מעבד מזון, באח 2 גזר, 1 בצל, וכל הסלרי.
מוסיפים לסיר ומכסים עוף במים.
מניחים את הגזר והבצל הנותרים שלא היו מגורדים, קוביות מרק ופלפל אדום לתוך הסיר. מביאים לרתיחה במשך 5 דקות ולאחר מכן מבשלים במשך שעה אחת.
מוסיפים שעורה וממשיכים לבשל עוד שעה.
הסר מן החום בזהירות להסיר את העוף ואת הקרביים מן הסיר; הצבת אותם לתוך קערה גדולה, חלקה רדודה. תוציא את הבשר מהעוף והקוביות. להחזיר בשר עוף לסיר ולהוסיף תירס מתוק. ניתן להגיש מיד או בקירור או קפוא לשימוש מאוחר יותר.