מרק עוף עם אורז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק עוף עם אורז. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 357 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם טורקית או, גזר, זרעי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מרק עוף ואורז, מרק עוף ואורז, ו מרק עוף ואורז.
הוראות
הסר בשר מעוף, שמירה על העור והעצמות. קוצצים גס 1 צלע סלרי ולשים בסיר 6-8 ליטר יחד עם עצמות עוף ועור, בצל, גבעולי פטרוזיליה, גבעולי טימין, עלה דפנה, ומרק עוף. מבשלים, מכוסה חלקית, 1 שעה.
בעוד מרק הוא רותח, לגרוס כמחצית בשר עוף לחתיכות באורך 1 אינץ '(בערך 1/4 אינץ ' עבה) כדי להניב 1/2 כוסות בשר, שמירה על בשר שנותר לשימוש נוסף.
חותכים הנותרים 2 צלעות סלרי לקוביות 1/4 אינץ'.
יוצקים מרק עוף דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה, לחיצה קשה על מוצקים עם גב של מצקת ולאחר מכן לזרוק אותם. שומן רזה מפני השטח של מרק.
להחזיר מרק מתוח לסיר, ולאחר מכן להוסיף גזר, סלרי קצוץ, ואורז ומבשלים, מכוסה חלקית, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים ואורז הוא רך מאוד, כ 30 דקות. מערבבים עוף מגורר ופטרוזיליה קצוצה.