קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות96
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עוף עם אטריות

מרק עוף עם אטריות
מרק עוף עם אטריות יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 2274 קלוריות, 168 גרם חלבון ו 149 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %71 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא בצל, צולה תרנגולות, ציר עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-20 דקות. עם כפית ציון של 93% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו מרק עוף עם נודלס בחמאה, מרק עוף עם אטריות, ו מרק עוף עם אטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מניחים את חזה העוף על מחבת סדין ומשפשפים את העור בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. צלוי במשך 35 עד 40 דקות, עד מבושל דרך. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את הבשר מן העצמות, להשליך את העור, לגרוס או לקצוץ את בשר העוף.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מביאים את ציר העוף לרתיחה בסיר גדול ומוסיפים את הסלרי, הגזרים והאטריות. מבשלים חשופים במשך כ -10 דקות, עד שהאטריות מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים את בשר העוף מבושל ופטרוזיליה וחום דרך.
מרכיבים שתצטרך
עוף מבושלעוף מבושל
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מתבלים לטעם ומגישים.
8
מניחים את התרנגולות, בצל, גזר, סלרי, גזר לבן, פטרוזיליה, טימין, שמיר, שום, ותבלינים 16-20 ליטר סיר.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מוסיפים 7 ליטרים של מים ומביאים לרתיחה. מבשלים חשפו במשך 4 שעות. מסננים את כל התוכן של הסיר דרך מסננת ולהשליך את המוצקים. תרגיע את המלאי בן לילה. למחרת, להסיר את השומן על פני השטח. השתמש מיד או לארוז במיכלים להקפיא עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט