מרק עוף צ'יפוטלה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 220 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תירס הקרנל, בשר חזה עוף, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. נסו מרק עוף צ'יפוטלה, מרק עוף צ'יפוטלה, ו מרק עוף צ'יפוטלה לבבי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים בקוביות העוף, ומבשלים עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז, כ -5 דקות. מערבבים את הבצל ומבשלים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה יותר. מערבבים את מרק העוף, רוטב אדובו, סוכר, עגבניות, תירס, שעועית שחורה ומים.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
(אפשר להחליף את המוצרלה)
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3
יוצקים במים נוספים אם תרצה להגיע עקביות הרצוי. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים 15 דקות. מערבבים בכוסברה לפני ההגשה.