מרק פטריות בצל עם חצי סהר גביני
מרק פטריות בצל עם חצי סהר גבינה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 479 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לך לחנות ותביא לחמניות סהר, גבינה שוויצרית, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו אופים ירקות גביני חצי סהר, כריכי בשר בצלי גבינה, ו סטייק עם פטריות ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי בן 4 ליטר או בסיר גדול, מחממים חמאה ושמן על חום בינוני עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים בצל; מבשלים כ -15 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל רך וזהוב בהיר.
מערבבים בסוכר חום. מבשלים כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב.
מוסיפים פטריות; מבשלים כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מכרז. מערבבים בקמח ומלח. מערבבים במרק, מים ושרי.
חום לרתיחה. להפחית חום. כיסוי; מבשלים 20 דקות.
בינתיים, מחממים תנור ל 191°. על גיליון עוגיות ungreased, לפרוש בצק לתוך 1 מלבן גדול; נקבים לחץ לאטום.
מפזרים גבינת פרמזן ותימין באופן שווה על בצק. החל עם 1 צד קצר, להפשיל.
חותכים לגלגל לתוך 8 פרוסות; מקום לחתוך צדדים על גיליון עוגיות. לחץ על פרוסות כדי ליצור סיבובים 3 אינץ'.
אופים 10 עד 14 דקות או עד חום זהוב.
הסר סיבובים אפויים מהתנור.
מפזרים כל אחד עם גבינה שוויצרית.
אופים 1 עד 2 דקות יותר או עד גבינה מותכת ומתחיל חום.
מרק מצקת לתוך קערות מרק בודדות. למעלה כל אחד עם 1 טופר סהר.
מגישים מרק עם כדורי סהר נוספים.