מרק פירות ים
מרק פירות ים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. לך לחנות ותביא פלפלים קלויים, חצי-חצי, מרק עוף בקרטון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו מרק פירות ים, מרק פירות ים, ו מרק פירות ים אלגנטי (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי 4 ליטר, להמיס חמאה על חום בינוני גבוה. מערבבים בקמח. בהדרגה מערבבים במרק, חצי וחצי ויין. מערבבים בפלפלים וקלה.
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים שרימפס. מבשלים חשפו 2 עד 3 דקות או עד שרימפס הם ורודים ומוצקים. מערבבים בפסטו, מלח ופלפל.