Crostatas שוקולד עם ריבה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 409 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -33 דקות. גשו לסופר וקנו שימורי משמש, מים, תפוז בטבור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: משמש קרוסטטות, Honeyed Fig Crostatas, ו קרוסטטות כתומות דם.
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
גרידה כתומה
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
3
תוסיף את החמאה. תתמזג עד שייווצר גושים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4
הוסף 2 כפות של מי קרח תערובת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מוסיפים עוד מי קרח, 1 כף בכל פעם, עד שהבצק נוצר. להפוך את הבצק על משטח עבודה ללוש בקצרה כדי ליצור בצק חלק. לאסוף את הבצק לכדור ואז לחלק את הבצק ל 8 חתיכות שוות. לשטח כל חתיכה לתוך דיסק.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6
הקש 1 חתיכת בצק על תבנית אפייה מוכן לתוך סיבוב 4 1/2 אינץ'. כף 1 כף נדיבה של המרמלדה למרכז הסיבוב. מקפלים את גבול הבצק ליצירת סיבוב 3 אינץ ' ומאפשרים למרכז הקרוסטטה להישאר חשוף. קפל באופן רופף וצובט את הבצק כדי לאטום סדקים. חזור עם חתיכות הבצק הנותרים וריבה, מרווחים את crostatas באופן שווה זה מזה. מכסים ומקררים את הקרוסטטות עד שהן קרות, לפחות 45 דקות ועד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
אופים את קרוסטטות עד הקרום נקבעים, על 18 דקות. מגניב במשך 10 דקות. החלק מרית מתכת מתחת לקרום כדי לשחרר את crostatas מתוך גיליון האפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
9
מקשטים עם קליפת תפוז מסוכרת ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מסוכרת
10
באמצעות מקלף ירקות, לחתוך את החלק הכתום של הקליפה מקצה הגבעול עד קצה הטבור, ויצרו רצועות ארוכות 3/4 עד 1 אינץ ' רחב. להביא סיר קטן כבד של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מלח דק, לשולי הכוסות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
קולף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
מוסיפים את הקליפות ומבשלים 1 דקה.
12
מסננים ולאחר מכן לשטוף את הקליפות מתחת למים קרים. חזור על בישול הקליפות בסיר עם מים רותחים טריים ושטיפה מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
מערבבים את הסוכר ו 1/2 כוס מים מתוקים בסיר קטן כבד על חום בינוני גבוה עד הסוכר מתמוסס. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
14
מוסיפים את הקליפות הכתומות ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד למכרז, כ 15 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר את הקליפות לגיליון נייר קלף להתייבש מעט, כ 1 שעה.
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
15
קו גיליון אפייה קטן עם נייר קלף. מערבבים את השוקולד בקערה קטנה על סיר של מים רותחים עד נמס וחלק. לטבול 1 1/2 אינץ ' של כל קליפת תפוז מסוכר לתוך השוקולד ואז למקם אותם על תבנית אפייה מוכן ומקרר עד השוקולד מוגדר, על 15 דקות.