מרק פירות ים
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? מרק פירות ים יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 255 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים, שרימפס, חלב שהתאדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 44%. נסו מרק פירות ים, לפני הספירה מרק פירות ים, ו מרק פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 8 מרכיבים בתנור הולנדי; להביא לרתיחה. מכסים, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד תפוחי אדמה הם מכרז.
מניחים קמח בקערה גדולה; בהדרגה להוסיף 1/4 כוס 1% חלב, ערבוב עם מקצף עד חלקה. מערבבים הנותרים 1 1/4 כוסות חלב 1%.
מוסיפים חלב מאודה לתערובת קמח. מערבבים תערובת חלב לתוך תערובת תפוחי אדמה, ולהגדיל את החום בינוני גבוה. מבשלים 5 דקות או עד עבה מעט, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף דגים; לבשל 4 דקות. מערבבים שרימפס; לבשל 6 דקות או עד שרימפס נעשים.