מרק פלפל הונגרי עם צ'יפס רומנו
מרק פלפל הונגרי עם צ'יפס רומנו לוקח מסביב 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 271 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח מזרח אירופי. לכו לחנות ואספו מלח, פלפלי בננה, גבינת רומנו ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה מושלם עבור סתיו. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מרהיב ציון של 25%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם המבורגרים של אמטריצ'יאנה עם ריבת עגבניות-בצל, בייקון וצ' יפס פקורינו רומנו, ספגטי עם פקורינו רומנו, פלפל ועגבניות, ו ספגטי עם פקורינו רומנו ופלפל שחור.
הוראות
על תבנית עם נייר אפייה מפזרים 1 כף גבינת רומנו ל -3 אינץ'. מעגל, חזור 15 פעמים.
אופים בחום של 300 מעלות למשך 10-12 דקות או עד להזהבה.
בתנור הולנדי מטגנים פלפלים בחמאה עד שהם רכים. מערבבים פנימה את הקמח, התיבול האיטלקי, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה. הוסף מלאי בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מערבבים פנימה את הקציצות, החלב וגבינת השמנת; מחממים (לא מרתיחים).
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר - ירבעם). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 600 דולר.
![מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)]()
מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
הצבע הוא צהוב קש זהוב אלגנטי עם הדגשות ענבר.ניחוחותיו קורנים וחושפים פירות צהובים בהירים (תפוח, אגס, אפרסק צהוב), דבש, ניואנסים פרחוניים (פריחת ליים) ותווים בלונדיניים אלגנטיים (בריוש ואגוזים טריים).החיך מפתה, עשיר בטעם וחלק המשלב נדיבות ועדינות, מלאות ומרץ, ואחריו פריכות רעננה בעדינות (פרי עם זרעים), כדי לחשוף את האיזון הקסום של השמפניה.