מרק פסח עם כופתאות עוף
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מרק עוף, מצות, אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. . וזה טוב. נסו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות), מרק עוף לימון עם כופתאות, ו מרק עוף עם כופתאות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מתגלגלת.
מניחים 8 ביצים במים הרותחים; תן לביצים לרתוח במשך דקה אחת, ולאחר מכן להסיר את המחבת מהחום.
תן לביצים לשבת במשך 15 דקות לפני הסרת אותם מהסיר.
תן להם להתקרר, להסיר את הקליפות, את החלק הלבן של הביצים (לשמור או להשליך את הלבן), וקוצצים את החלמונים.
בקערה בינונית, מערבבים עוף טחון, ביצה מוכה, ארוחה מצה, מלח ופלפל לפי הטעם וקינמון. טופס תערובת לתוך כדורי אגוז בגודל ומקרר עד מוכן לבשל.
בסיר גדול מעל חום גבוה, להביא מרק עוף לרתיחה.
מוסיפים אורז וכדורי עוף, מכסים וחום נמוך עד נמוך בינוני; מבשלים במשך 20 דקות או עד שהאורז והעוף מבושלים.
מצקת לתוך קערות מרק ומקשטים עם ביצה קשה; לשרת.