מרק צ'דר תפוח עם בייקון
מרק צ'דר תפוחים עם בייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 22 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל 510 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לכם גבינת צ'דר, מלח ופלפל כשר, עירית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 42%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: מרק שורש תפוחים וסלרי שמנת עם צ'דר בגריל, בייקון וכריך חרדל דבש תפוחים, מרק בצל תפוח עם קרוטונים של צ'דר-בייקון, ו בירה בייקון צ'דר תפוח סלריאק בטטה מרק.
הוראות
מבשלים את הבייקון בסיר גדול על אש בינונית עד שהוא פריך, 4 עד 5 דקות לכל צד.
מעבירים למגבות נייר לניקוז; מניחים להתקרר מעט ואז קוצצים גס.
יוצקים את כל הטפטופים מלבד 2 כפות מהסיר.
הגבירו את האש מתחת לסיר לגובה בינוני.
מוסיפים את הבצל, התפוחים ותפוחי האדמה ומבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהתפוחים רכים, כ -8 דקות.
מוסיפים את מרק העוף, מיץ התפוחים, 3/4 כפית המלח והפלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוח האדמה רך, 10 עד 12 דקות. מערבבים פנימה את כל מלבד 2 כפות הצ ' דר עד להמסה. עובדים בקבוצות, מעבירים את המרק לבלנדר ומחית. מחזירים לסיר ומתבלים במלח ופלפל.
בינתיים, לחמם את הברוילר.
מורחים את הלחם עם החרדל ומפזרים את 2 כפות הגבינה השמורות. צולים עד שהגבינה נמסה, בערך 30 שניות, ואז חותכים לריבועים בגודל 1 אינץ'. מצקת את המרק לקערות ומעליה את הבייקון, העירית, קרוטוני הגבינה ועוד פלפל.