קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

מרק צ'דר תפוח עם בייקון

מרק צ'דר תפוח עם בייקון
מרק צ'דר תפוחים עם בייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 22 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל 510 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לכם גבינת צ'דר, מלח ופלפל כשר, עירית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 42%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: מרק שורש תפוחים וסלרי שמנת עם צ'דר בגריל, בייקון וכריך חרדל דבש תפוחים, מרק בצל תפוח עם קרוטונים של צ'דר-בייקון, ו בירה בייקון צ'דר תפוח סלריאק בטטה מרק.

הוראות

1
מבשלים את הבייקון בסיר גדול על אש בינונית עד שהוא פריך, 4 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מעבירים למגבות נייר לניקוז; מניחים להתקרר מעט ואז קוצצים גס.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
יוצקים את כל הטפטופים מלבד 2 כפות מהסיר.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הגבירו את האש מתחת לסיר לגובה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את הבצל, התפוחים ותפוחי האדמה ומבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהתפוחים רכים, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את מרק העוף, מיץ התפוחים, 3/4 כפית המלח והפלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוח האדמה רך, 10 עד 12 דקות. מערבבים פנימה את כל מלבד 2 כפות הצ ' דר עד להמסה. עובדים בקבוצות, מעבירים את המרק לבלנדר ומחית. מחזירים לסיר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
בינתיים, לחמם את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
מורחים את הלחם עם החרדל ומפזרים את 2 כפות הגבינה השמורות. צולים עד שהגבינה נמסה, בערך 30 שניות, ואז חותכים לריבועים בגודל 1 אינץ'. מצקת את המרק לקערות ומעליה את הבייקון, העירית, קרוטוני הגבינה ועוד פלפל.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
9
צילום: כריסטופר טסטני