מרק צדפות מיסו עם שמן פטרוזיליה
מרק צדפות מיסו עם שמן פטרוזיליה עשויה להיות מה שחיפשתם. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 45 . יש מרק זה 96 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. אם יש לכם עלי דפנה, טימין, בייקון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: מרק צדפות מיסו עם שמן פטרוזיליה, Sea Treasure צדפות מרק מיסו, ו תבשיל צדפות עם תפוחי אדמה ורוטב פטרוזיליה.
הוראות
בסיר מרק, להביא את היין ו 1 1/2 כוסות מים לרתיחה.
מוסיפים את הצדפות, מכסים ומבשלים על אש גבוהה עד שהצדפות פתוחות, 8 עד 10 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הצדפות לקערה; להשליך את כל זה לא לפתוח.
הסר את הצדפות מן הקונכיות שלהם ולשטוף כדי להסיר כל חול, ואז לחתוך אותם בגסות. מסננים את המרק לתוך קערה חסינת חום, לעצור לפני שאתה מגיע לחול בתחתית; אתה צריך 3 כוסות.
לשטוף את הסיר ולייבש אותו.
מוסיפים את החמאה והבייקון ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הבייקון הוא פריך וזהוב, על 6 דקות.
מוסיפים את הבצל קצוץ, שום, סלרי, טימין ועלי דפנה ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -5 דקות. מערבבים במיסו. בהדרגה להוסיף את מרק צדפות.
מוסיפים את השמנת וכוס 1 של מים לסיר ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומתבלים קלות במלח ופלפל. מבשלים על אש נמוכה במשך כ 8 דקות, עד תפוחי האדמה הם מכרז.
בינתיים, בבלנדר, לשלב את הפטרוזיליה עם 1/4 כוס מים מחית עד קצוץ דק.
מוסיפים את השמן ואת מחית עד חלקה. מתבלים במלח.
באמצעות החלק האחורי של כף, למחוץ כמה תפוחי אדמה על הצד של הסיר כדי לעבות את המרק מעט.
מוסיפים את הצדפות השמורות ומבשלים רק עד מחומם דרך. השליכו את עלי המפרץ.
מגישים את המרק בקערות, טפטף עם שמן פטרוזיליה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, מוסקאדה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.