קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות45
ציון בריאות2
מגזין

מרק צדפות מיסו עם שמן פטרוזיליה

מרק צדפות מיסו עם שמן פטרוזיליה
מרק צדפות מיסו עם שמן פטרוזיליה עשויה להיות מה שחיפשתם. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 45 . יש מרק זה 96 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. אם יש לכם עלי דפנה, טימין, בייקון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: מרק צדפות מיסו עם שמן פטרוזיליה, Sea Treasure צדפות מרק מיסו, ו תבשיל צדפות עם תפוחי אדמה ורוטב פטרוזיליה.

הוראות

1
בסיר מרק, להביא את היין ו 1 1/2 כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 פחיות (18.5 אונקיות) של ציר עוף של COLLEGE INN®2 פחיות (18.5 אונקיות) של ציר עוף של COLLEGE INN®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים את הצדפות, מכסים ומבשלים על אש גבוהה עד שהצדפות פתוחות, 8 עד 10 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הצדפות לקערה; להשליך את כל זה לא לפתוח.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
הסר את הצדפות מן הקונכיות שלהם ולשטוף כדי להסיר כל חול, ואז לחתוך אותם בגסות. מסננים את המרק לתוך קערה חסינת חום, לעצור לפני שאתה מגיע לחול בתחתית; אתה צריך 3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
4
לשטוף את הסיר ולייבש אותו.
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
מוסיפים את החמאה והבייקון ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הבייקון הוא פריך וזהוב, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
6
מוסיפים את הבצל קצוץ, שום, סלרי, טימין ועלי דפנה ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -5 דקות. מערבבים במיסו. בהדרגה להוסיף את מרק צדפות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מיסומיסו
7
מוסיפים את השמנת וכוס 1 של מים לסיר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
8
מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומתבלים קלות במלח ופלפל. מבשלים על אש נמוכה במשך כ 8 דקות, עד תפוחי האדמה הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
9
בינתיים, בבלנדר, לשלב את הפטרוזיליה עם 1/4 כוס מים מחית עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מוסיפים את השמן ואת מחית עד חלקה. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
11
באמצעות החלק האחורי של כף, למחוץ כמה תפוחי אדמה על הצד של הסיר כדי לעבות את המרק מעט.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 פחיות (18.5 אונקיות) של ציר עוף של COLLEGE INN®2 פחיות (18.5 אונקיות) של ציר עוף של COLLEGE INN®
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
12
מוסיפים את הצדפות השמורות ומבשלים רק עד מחומם דרך. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
13
מגישים את המרק בקערות, טפטף עם שמן פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 פחיות (18.5 אונקיות) של ציר עוף של COLLEGE INN®2 פחיות (18.5 אונקיות) של ציר עוף של COLLEGE INN®
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, מוסקאדה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.