מרק צדפות עם אורזו וקציצות בשר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק צדפות עם אורזו וקציצות. מתכון זה משמש 9 ועלויות 2.29 $למנה. מנה אחת מכילה 421 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך פטרוזיליה שטוחה, מלח, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו מרק חתונה איטלקי עם קציצות הודו ואורזו, מרק אסקרול ואורזו עם קציצות פרמזן הודו, ו מרק צדפות / מרק צדפות מיסו (מתכונים דומים).
הוראות
בצל קצוץ וסלרי בחמאה ושמן זית בתנור הולנדי גדול על אש בינונית 4 דקות או עד למכרז.
מוסיפים יין והבא 3 מרכיבים; לבשל 5 דקות או עד התערובת מצטמצמת בחצי, ערבוב מדי פעם.
מערבבים במרק וכדורי בשר. מכסים ומביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים אורזו וצדפות; מבשלים 10 דקות או עד אורזו הוא רך וצדפות נפתחו. זרוק כל מה שלא. מערבבים פטרוזיליה, 1/4 כוס גבינה, ומיץ לימון.
טיפ מהיר בפעם הבאה שאתה עושה קציצות, להכפיל את המתכון ולשמור אצווה על יד במקפיא. או, כדי לשמור את זה פשוט, לקנות קציצות קפואות מוכנות; לנסות חווה עשירה - גודל המפלגה עובד היטב עבור מרקים.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, מוסקאדה וריזלינג הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Coutses Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.