מרק קישואים צונן עם פורסלין
צריך ללא גלוטן, וכל 30 מרק? מרק קישואים צונן עם פורסלין יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 46 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-12 מנות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך פלפל, בזיליקום, קרח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק קישואים צונן, מרק קישואים צונן, ו מרק אבוקדו וקישואים צונן.
הוראות
בסיר גדול, מחממים את 2 כפות שמן זית.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים מעל חום מתון עד שקוף, כ 8 דקות. מערבבים את הקורנית ואת עלה דפנה ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את הקישואים הפרוסים, מתבלים במלח ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד למכרז, כ -10 דקות.
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
הסר את הסיר מהחום. השליכו את עלה המפרץ וערבבו את הבזיליקום הקרוע.
עובד בקבוצות, מחית את המרק בבלנדר עד חלקה מאוד.
להעביר את פירה קישואים לקערה גדולה. מערבבים בקרח. מקררים את מרק הזוקיני למשך 3 שעות לפחות, עד שקירור יסודי.
מתבלים את המרק במלח ופלפל. מצקת לתוך קערות רדודות העליון עם קומץ קטן של פורסלין שבבי קישואים.
טפטוף עם שמן זית ומגישים.