תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק רטטוי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 487 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו גבינה שוויצרית, עגבניות שימורים, קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו מרק רטטוי, מרק קציצה רטטוי, ו מרק רטטוי מקרוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד רך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
3
להוסיף 1 עד 2 כפיות herbes דה פרובנס ו 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
מלח
4
מוסיפים את החצילים, קישואים ופלפל פעמון ומבשלים, ערבוב, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
חציל
קישואים
5
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם, את המרק וחצי של בזיליקום. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
באזיל!
מרק
6
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
7
מברישים את הלחם עם שמן זית; מפזרים את 2 כפיות הנותרים herbes de Provence ומלח לפי הטעם. צלוי עד קלוי. למעלה עם הגבינה, ואז לצלות עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
שמן זית
גבינה
לחם
מלח
8
מחית חצי מהמרק בבלנדר, ואז לחזור לסיר. מתבלים במלח ופלפל. מצקת את המרק לתוך קערות העליון עם טוסט הגבינה ואת בזיליקום הנותרים.