מרק שום וחציל קלוי
מרק שום חצילים קלוי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון המרק שלך. ואינו מכיל גלוטן, ו 30 מתכון שלם מגיש 8 . מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 107 קלוריות. אם יש לכם מחית עגבניות, מרק עוף, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: חציל קלוי ומרק שום, מרק שום פיל קלוי עם מתכון חצילים בגריל, ו חציל קלוי וטבילה שום.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר.
לקלף כל נייר עודף מן הנורה של שום, ואז לחתוך את החלק העליון כדי לחשוף את שיני. לשפשף ציפורן חשופה עם 1/4 כפית שמן זית, ולהגדיר על תבנית אפייה מוכן. לתקוע את החצילים בכל רחבי עם מזלג; מקום על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד השום הפך חום זהוב והחציל רך, 30 עד 40 דקות. לאפשר מגניב עד מגניב מספיק כדי להתמודד. מקלפים חצילים וקוצצים לחתיכות גדולות; מקלפים או סוחטים את השום הקלוי מעורו, ומניחים בצד.
חום 1 כף שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני. מערבבים בצל, ומבשלים עד רך שקוף, על 5 דקות.
יוצקים מרק עוף, ולאחר מכן מערבבים בחציל שמור, שום קלוי, מחית עגבניות, ופלפל קאיין. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים במשך 40 דקות.
לאחר מבושל, מרק מחית בזהירות בקבוצות בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה. החזר מרק לתנור בסיר נקי. מערבבים בחצי וחצי, מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל; מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד חם.