קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק שום וחציל קלוי

מרק שום וחציל קלוי
מרק שום חצילים קלוי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון המרק שלך. ואינו מכיל גלוטן, ו 30 מתכון שלם מגיש 8 . מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 107 קלוריות. אם יש לכם מחית עגבניות, מרק עוף, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: חציל קלוי ומרק שום, מרק שום פיל קלוי עם מתכון חצילים בגריל, ו חציל קלוי וטבילה שום.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לקלף כל נייר עודף מן הנורה של שום, ואז לחתוך את החלק העליון כדי לחשוף את שיני. לשפשף ציפורן חשופה עם 1/4 כפית שמן זית, ולהגדיר על תבנית אפייה מוכן. לתקוע את החצילים בכל רחבי עם מזלג; מקום על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
אופים בתנור שחומם מראש עד השום הפך חום זהוב והחציל רך, 30 עד 40 דקות. לאפשר מגניב עד מגניב מספיק כדי להתמודד. מקלפים חצילים וקוצצים לחתיכות גדולות; מקלפים או סוחטים את השום הקלוי מעורו, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
חום 1 כף שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני. מערבבים בצל, ומבשלים עד רך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
יוצקים מרק עוף, ולאחר מכן מערבבים בחציל שמור, שום קלוי, מחית עגבניות, ופלפל קאיין. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
6
לאחר מבושל, מרק מחית בזהירות בקבוצות בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה. החזר מרק לתנור בסיר נקי. מערבבים בחצי וחצי, מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל; מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד חם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמורקופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה