מרק שורש סלרי עם קלמנטינה-טוסטים להתענג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק שורש סלרי עם קלמנטינה-טוסט להתענג. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 212 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא חמאה, שורש סלרי, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: מרק ירקות שורש עבה עם טוסטים פסטו גביני, מרק שורש סלרי, ו מרק שורש סלרי.
הוראות
מוסיפים את הכרישה ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד מתרכך.
מוסיפים את שורש הסלרי, מרק ומים. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שורש הסלרי הוא רך, 20 דקות. מחית את המרק בבלנדר; לחזור לסיר ומערבבים בקרם. מתבלים במלח ופלפל.
בינתיים, להסיר את הקליפה ואת החיקוי הלבן מן הקלמנטינות. עבודה על מחבת, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים. לסחוט את המיץ מן הממברנות למחבת; להוסיף את שאלוט, חומץ זרעי חרדל. מבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד שרוב המיץ התאדה ואת הפרי התחיל להישבר, 2 דקות.
תן לתענוג להתקרר לטמפרטורת החדר. מערבבים בטרגון ומתבלים במלח.
מורחים את התענוגות על טוסטים ומגישים עם המרק.