מרק שיטאקי ושוויצרי עם אטריות חתוכות ביד הוא טבעוני מרק. והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 49 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו פטריות שיטאקי, רוטב סויה, קומבו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Chard שוויצרי עם מתכון חמאה Shiitake, מטוגנים בשווייץ עם פטריות שיטאקה, ו Chard שוויצרי מטוגן בחמאת שיטאקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, לשלב את קומבו עם 14 כוסות מים ולהביא לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה, ללא רותחים, במשך 30 דקות. זרוק את קומבו ולהביא את מרק הבישול לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מרק
Kombu
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את פטריות הקרקע וחוזרים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
3
הסר מהחום, לכסות ולתת תלול במשך 30 דקות.
4
בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד וו הבצק, לערבב את הקמח והמים במהירות בינונית רק עד הקמח הוא רטוב. הגבר את המהירות לגובה בינוני והכה עד לצורת בצק חלקה, מוצקה ואלסטית, 8 עד 10 דקות. לעטוף את הבצק בפלסטיק; לתת לעמוד במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
מים
עוטף
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
5
מסננים את המרק לקערה חסינת חום. מחק את הסיר והחזר אליו את המרק.
מרכיבים שתצטרך
מרק
ציוד שתשתמש בו
קערה
סיר
6
מוסיפים את רוטב הסויה ואת מירין ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה
מירין
7
מוסיפים את shiitakes פרוס chard שוויצרי ומבשלים רק עד במכרז, 2 דקות; לשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
פטריות שיטאקה
8
על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק בעובי 1/8 אינץ'. באמצעות גלגל מאפה, פורסים את הבצק לרצועות לא אחידות. מביאים את המרק לרתיחה ומוסיפים את האטריות. מבשלים, ערבוב, עד רך והמרק הוא מעובה מעט, 5 דקות. מצקת את המרק לתוך קערות ומקשטים עם קמחי וקצת דבש.