צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? מרק שעועית, בייקון ופלפל יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . 46 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם גזר, סלרי, שעועית קנליני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו מרק גבינה עם פלפל אדום ובייקון, שעועית שחורה ומרק פלפל, ו מרק כרוב סבוי עם בייקון ופלפל שחור (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, לטגן את הבייקון עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מסננים את השומן, משאיר על 2 כפות בסיר. להתפורר בייקון, הזמנה מאוחר יותר לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיף את הבצל, גזר, פלפל אדום, סלרי ושום לסיר ולטגן בשומן הבייקון במשך 10 דקות.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מערבבים את הסוכר, פלפל שחור טחון, פלפל קאיין, אבקת שום, אבקת בצל, עלה דפנה, טימין ורוטב ווסטרשייר. עכשיו לשפוך רק כמות קטנה של ציר עוף כדי deglaze המחבת. (הערה: זה מסיר את כל החלקיקים מקורמלים מהחלק התחתון של המחבת.)
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1 ג'לפנו טרי שלם
(הוציאו כבד וצוואר)
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את השעועית ואת שאר המניות וממשיכים לבשל מעל חום גבוה בינוני במשך 10 עד 15 דקות, או עד שכל הירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
6
במעבד מזון או בלנדר, מחית 3 כוסות מרק בכל פעם, התאמת תיבול במידת הצורך. להחזיר את כל מרק מחית לסיר, מערבבים בפטרוזיליה ובייקון מתפורר ומבשלים במשך 10 דקות נוספות.