קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות42
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק שעועית הסנאט

מרק שעועית הסנאט
מרק שעועית הסנאט נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 393 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. גשו לסופר וקנו סלרי, מלח כשר, תפוחי אדמה חלודים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרק שעועית הסנאט, מרק שעועית הסנאט, ו מרק שעועית הסנאט (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את השעועית בקערה גדולה לכסות עם כ 3 פעמים נפח המים הקרים שלהם. תשרה את הלילה במקום קריר.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מסננים את השעועית ומעבירים לסיר גדול או תנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
3
מוסיפים 10 כוסות מים והחזיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים עד השעועית הם במכרז, על 1 שעה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מיםמים
חםחם
4
להעביר את החזיר לצלחת כדי להתקרר מעט, ולאחר מכן להסיר את העצם, אם נעשה שימוש, וקוביות הבשר. תחזיר את הבשר לסיר.
מרכיבים שתצטרך
עצםעצם
בשרבשר
חםחם
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
בינתיים, מכסים את תפוחי האדמה במים בסיר ומתבלים במלח. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד תפוחי האדמה הוא מזלג מכרז, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מסננים את תפוחי האדמה; להעביר לקערה עם חלב מחית עם מחית תפוחי אדמה או מזלג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
קערהקערה
7
מוסיפים את הפירה למרק השעועית ומערבבים עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מרקמרק
8
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים את הבצל, הסלרי, השום והפטרוזיליה ומבשלים עד שהירקות שקופים, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
פטרוזיליהפטרוזיליה
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
10
מוסיפים את תערובת הירקות למרק, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 1 שעה, מוסיפים עד 2 כוסות יותר מים אם המרק עבה מדי. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירקירק
מיםמים
מרקמרק
11
צילום: יונהי קים