מרק שעועית חיל הים
המתכון שעועית חיל הים מרק יכול להתבצע בעוד כ-45 דקות.. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 588 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך מלח, כרוב, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית מתכונים דומים: מרק שעועית חיל הים, מרק שעועית חיל הים, ו מרק שעועית חיל הים האהוב עליי.
הוראות
מיון ושטיפת שעועית; מניחים בתנור הולנדי גדול. מכסים במים עד 2 סנטימטרים מעל שעועית; מביאים לרתיחה. לבשל 2 דקות; להסיר מהחום. לכסות ולתת לעמוד 1 שעה.
שעועית ניקוז; לשטוף ולנקז.
להחזיר שעועית למחבת; לכסות עם 6 כוסות מים חמים. הרבעה בצל שלם עם ציפורן; מקום במחבת.
מוסיפים סלרי, טימין, גבעולי פטרוזיליה, קותלי חזיר ועלי דפנה; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 45 דקות.
להשליך בצל, קורנית, עלי פטרוזיליה, עלה דפנה.
הסר את הקרסוליים מן המחבת; מגניב מעט.
הסר בשר מעצמות; דק קוצצים להניב 1/3 כוס בשר. להיפטר מעצמות, עור, ושומן.
מוסיפים בשר, כרוב, תפוחי אדמה, בצל קצוץ, גזר, מלח ופלפל למחבת; מערבבים היטב. מכסים ומבשלים 30 דקות או עד שעועית וירקות הם מכרז. מוסיפים פטרוזיליה.