קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות17
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק שעועית כהה עם חזיר

מרק שעועית כהה עם חזיר
מרק שעועית חיל הים עם חזיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 14 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 197 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 8 . סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך את כלמתכונים. אם יש לכם עלה דפנה, מלח ופלפל כשר, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 198 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו מרק שעועית כהה, מרק שעועית כהה, ו מרק שעועית ובייקון נייבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים שעועית חיל הים לתוך סיר גדול ומכסים במים קרים על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית חיל היםשעועית חיל הים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
הסר את הסיר מהחום, לכסות, ולתת לעמוד במשך שעה 1.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מסננים שעועית.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
4
השתמש בחתיכה קטנה של חוט מטבח כדי לקשור ענפי פטרוזיליה וטימין ועלי דפנה לצרור קטן.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
5
מניחים שעועית ספוגה, צרור עשבי תיבול, חזיר חזיר, גזר, בצל ושום לסיר מרק גדול או לתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
6
יוצקים 8 כוסות מים קרים על החומרים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהשעועית והוקי חזיר רכים, בערך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
7
מכבים את האש; הסירו את חזיר החזיר והניחו להתקרר. כאשר הם קרירים מספיק לטיפול, הסר בשר מהעצמות והשליך את העצמות, השומן והעור. קוצצים חזיר לקוביות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
8
הסר וזורק צרור עשבי תיבול.
9
מעבירים כ -3 כוסות שעועית מבושלת יחד עם מעט נוזל בישול לבלנדר; שעועית מחית.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
יוצקים שעועית מחית חזרה למרק, מוסיפים חזיר מבושל ומחזירים לרתיחה על אש בינונית. מתבלים במלח כשר ופלפל שחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חזיר מבושלחזיר מבושל
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)