אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן וללא חלב מתכונים לקופסת המתכונים שלך, שעועית, עוף ומרק נקניקיות עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה משמש 18. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למנה העיקרית הזו יש 283 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. מתכון זה מ טעם הבית דורש רצועות בייקון, טימין, עגבניות ומים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 33%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: מרק נקניקיות שעועית לבנה ועוף, נקניקיית עוף וסרטון מרק שעועית לבנה, ו מרק שעועית טוסקנית, עוף ונקניק איטלקי.
הוראות
1
ב-8 קו-טי כבד. תנור הולנדי, מבשלים את הנקניקיה, הבצל והבייקון על אש בינונית-גבוהה עד שהנקניק כבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים את המים, העגבניות והתבלינים. מכסים ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מוסיפים עוף ושעועית. מבשלים, לא מכוסים, למשך 30-45 דקות. מחק עלי דפנה.