תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק שעועית שחורה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 633 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו את אבקת צ'ילה, סודה לשתייה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השעועית השחורה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שעועית שחורה וקינוח בטטה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. מתכונים דומים: עדשים שחורים ומרק שעועית שחורה, מרק שעועית שחורה, ו מרק שעועית שחורה.
הוראות
1
מניחים שעועית וקוטלי חזיר בסיר 4 ליטר, עבה תחתי.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים 5 כוסות מים, עלי דפנה, מלח וסודה לשתייה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה נמוכה. מכסים ולתת לבשל 1 שעה 15 דקות עד 1 שעה 30 דקות, עד שעועית מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
גב שומן חזיר
תוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הסר עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
4
תסיר את שוק החזיר מהסיר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
חותכים בשר חזיר מן העצם לחתוך לחתיכות קטנות, בגודל ביס, להפריש.2 בעוד השעועית מתבשלת, מחממת שמן זית בסיר גדול בעובי 8 ליטר על בינוני גבוה עד שהשמן חם, אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
תוספות, אופציונלי
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשר
חרדל מוכן, אופציונלי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את הבצל, סלרי, גזר, בטטה ו 1/2 כפית מלח. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה והתרכך, על 10-15 דקות. להפחית את החום בינוני, להוסיף את הכמון, אבקת צ ' ילי, שום, לבשל במשך 2 דקות נוספות, ערבוב כל הזמן.3פעם השעועית הם מכרז, להוסיף את השעועית, נוזל הבישול שלהם, ציר עוף,מולסה, ופלפל. מביאים לרתיחה ואז להפחית את החום לרתיחה. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 20 עד 30 דקות.4
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תוספות, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
הסר 4 כוסות של המרק (כמחצית ממנו) לבלנדר. טהור עד חלקה ולחזור לסיר המרק. (ייתכן שיהיה עליך לטהר את המרק במנות קטנות יותר, בהתאם לגודל של הבלנדר שלך. אל תמלא את הבלנדר יותר מחצי דרך בכל פעם ולהחזיק את המכסה תוך מיזוג.) או להשתמש בבלנדר טבילה כדי טהור רק חצי מהמרק.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיף בחזרה את חתיכות בשר למרק.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
חרדל מוכן, אופציונלי
9
הוסף 3 כף של מיץ ליים. להתאים תבלינים. אם בצד המתוק, להוסיף קצת יותר מיץ לימון. מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
למרקם חלק וניתן למריחה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מגישים עם קישוטים.שים לב כי המרק יכול להמשיך להתעבות. אם אתה רוצה את זה רזה, רק להוסיף קצת מים עקביות הרצוי.