תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק שעועית שחורה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 633 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו את אבקת צ'ילה, סודה לשתייה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השעועית השחורה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שעועית שחורה וקינוח בטטה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. מתכונים דומים: עדשים שחורים ומרק שעועית שחורה, מרק שעועית שחורה, ו מרק שעועית שחורה.
הוראות
1
מניחים שעועית וקוטלי חזיר בסיר 4 ליטר, עבה תחתי.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים 5 כוסות מים, עלי דפנה, מלח וסודה לשתייה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה נמוכה. מכסים ולתת לבשל 1 שעה 15 דקות עד 1 שעה 30 דקות, עד שעועית מכרז.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולה
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
תוספות, אופציונלי
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
הסר עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
4
תסיר את שוק החזיר מהסיר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
חותכים בשר חזיר מן העצם לחתוך לחתיכות קטנות, בגודל ביס, להפריש.2 בעוד השעועית מתבשלת, מחממת שמן זית בסיר גדול בעובי 8 ליטר על בינוני גבוה עד שהשמן חם, אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
תוספות, אופציונלי
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מוסיפים את הבצל, סלרי, גזר, בטטה ו 1/2 כפית מלח. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה והתרכך, על 10-15 דקות. להפחית את החום בינוני, להוסיף את הכמון, אבקת צ ' ילי, שום, לבשל במשך 2 דקות נוספות, ערבוב כל הזמן.3פעם השעועית הם מכרז, להוסיף את השעועית, נוזל הבישול שלהם, ציר עוף,מולסה, ופלפל. מביאים לרתיחה ואז להפחית את החום לרתיחה. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 20 עד 30 דקות.4
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
תוספות, אופציונלי
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
הסר 4 כוסות של המרק (כמחצית ממנו) לבלנדר. טהור עד חלקה ולחזור לסיר המרק. (ייתכן שיהיה עליך לטהר את המרק במנות קטנות יותר, בהתאם לגודל של הבלנדר שלך. אל תמלא את הבלנדר יותר מחצי דרך בכל פעם ולהחזיק את המכסה תוך מיזוג.) או להשתמש בבלנדר טבילה כדי טהור רק חצי מהמרק.
מרכיבים שתצטרך
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מוסיף בחזרה את חתיכות בשר למרק.
מרכיבים שתצטרך
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
חרדל מוכן, אופציונלי
9
הוסף 3 כף של מיץ ליים. להתאים תבלינים. אם בצד המתוק, להוסיף קצת יותר מיץ לימון. מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
10
מגישים עם קישוטים.שים לב כי המרק יכול להמשיך להתעבות. אם אתה רוצה את זה רזה, רק להוסיף קצת מים עקביות הרצוי.