מרק שעורה עדשים
מרק שעורה עדשים דורש בערך 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 44 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 401 קלוריות. מתכון זה משמש 10. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם פלפל, פטריות, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 45%, המנה הזו די טובה. נסו מרק שעורה עדשים, מרק עדשים-שעורה, ו מרק עדשים ושעורה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בתנור הולנדי או בקומקום מרק, הקפיצו את הבצל, הפלפל הירוק והשום בחמאה עד שהם רכים.
מוסיפים מרק, גזר, עדשים, תיבול איטלקי, מלח ופלפל; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 25 דקות.
מוסיפים עוף, שעורה ופטריות; חוזרים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10-15 דקות או עד שהעדשים, השעורה והגזר רכים.