מרק שעורה פטריות
מרק שעורה פטריות לוקח בערך 2 שעות ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 24 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 252 קלוריות. מתכון זה משמש 11. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך פטרוזיליה, מרק עוף, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 40%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מרק שעורה פטריות, מרק פטריות שעורה, ו מרק שעורה ופטריות.
הוראות
בתנור הולנדי או בסיר, מבשלים בשר בשמן על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד.
מוציאים בשר בעזרת כף מחוררת; להתחמם ולהניח בצד.
קולים בצל, גזר וסלרי בטפטופים על אש בינונית עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מוסיפים פטריות, שום וטימין; מבשלים ומערבבים 3 דקות. מערבבים מרק, מים, שעורה, מלח אם רוצים ופלפל.
מחזירים בשר למחבת; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 1-1 / 2 עד 2 שעות או עד שעורה ובשר רכים.