מרק תירס אבוקדו קר עם שמן כוסברה
מרק תירס אבוקדו קר עם שמן כוסברה נטול גלוטן, וצמחוני מרק. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 234 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. גשו לסופר וקנו אבוקדו קליפורני בשלים, מים, אוזן של תירס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. נסו מרק תירס אבוקדו קר עם שמן כוסברה, מרק אבוקדו קר עם תירס מתוק ובייקון, ו מרק מלפפון קר מקסיקני כוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
תירס צלוי על מתלה של גז צורב על חום גבוה, מסתובב מדי פעם עם מלקחיים, עד גרעינים חרוכים כתמים, 4 עד 5 דקות. (לחלופין, מחממים מחבת יבשה מתובלת היטב ברזל יצוק ותירס צלוי על חום גבוה בינוני, מסתובב מדי פעם, כ -10 דקות.)
העברת תירס ללוח חיתוך, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך גרעינים מקלח עם סכין חדה, ולאחר מכן לחתוך קלח לשלישים.
להביא גרעינים, חתיכות קוב, 4 כוסות מים, שום, מלח, ובצל 1/2 כוס לרתיחה בסיר 3 ליטר ומרתיחים עד הנוזל מצטמצם כ 3 כוסות, כ 20 דקות.
הסר מחום וקריר, חשוף. תשליך חתיכות קוב.
תערובת תירס פירה יחד עם צ ' ילה הנותרים בצל 3/4 כוס בבלנדר, ואז לשפוך דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, לחיצה קשה על ולאחר מכן להשליך מוצקים. להחזיר מרק לבלנדר ניקה.
רבע, בור, לקלף 1 אבוקדו, ולאחר מכן להוסיף לבלנדר עם 2 כפות מיץ ליים פירה עד חלקה.
מעבירים מרק לקערה ומכסים את פני השטח בניילון נצמד. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומרק צ ' יל לפחות 1 שעה.
כוסברה Purée, שמן, ומלח בבלנדר ניקה, גירוד למטה הצדדים של בלנדר כמה פעמים.
יוצקים שמן לתוך מסננת בסדר ניקה להגדיר מעל קערה ולתת לנקז 15 דקות (לא ללחוץ על מוצקים). להשליך מוצקים.
חצי ובור הנותרים אבוקדו וגרוף כדורים קטנים מבשר עם קאטר מלון כדור, ולאחר מכן לזרוק בעדינות עם מיץ לימון כף הנותרים בקערה.
להקציף יחד קרם ונותר 2 כפות מים בקערה קטנה עד חלקה.
מרק העונה עם מלח ומצקת לתוך 6 קערות מרק רדודות. מחלקים כדורי אבוקדו בין קערות, ואז טפטוף עם קרם ושמן כוסברה.
* מרק יכול להיות מקורר עד 1 יום.* שמן כוסברה יכול להתבצע 3 שעות קדימה ומקורר, מכוסה.