מרק תירס וגבינה
מרק תירס וגבינה לוקח בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. 448 אנשים התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, קערות לחם, פלפלים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כמה אנשים מאוד אהבו את ההור ד ' אובר הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 50%, שהוא מוצק. נסו צ'אודר תירס וגבינה, מרק תירס וגבינה, ו צ'אודר גבינת תירס וצ' דר עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בסיר גדול ממיסים את החמאה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים כמה דקות.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עוד דקה בערך, ואז מוסיפים את הפלפלים ומבשלים כמה דקות. לבסוף מוסיפים את התירס ומבשלים כדקה.
מפזרים את הקמח בצורה אחידה מעל ומערבבים לאיחוד.
יוצקים פנימה את ציר העוף ומערבבים היטב. אפשר לזה להתעבות במשך 3 או 4 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך. מערבבים פנימה את החצי וחצי, ואז מכסים ומניחים להתבשל ולהסמיך למשך 15 דקות בערך.
מערבבים פנימה את הגבינות והבצל הירוק. כשהגבינה נמסה והמרק חם, בדקו את התבלינים.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הצורך. מצקת לתוך קערות הלחם ומגישים מיד.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, ריזלינג
שרדונה, סוביניון בלאן וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לצ ' אודר. צ ' אודר יכול להפיק תועלת מלבן פריך כדי לחתוך את המרק העשיר והקרמי - או שאתה יכול ללכת בגדול או ללכת הביתה עם שרדונה עשיר וחמאתי. כרמי ג ' ורג ' טאון שרדונה אמריקאית עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![ג ' ורג ' טאון כרמים אמריקאי שרדונה]()
ג ' ורג ' טאון כרמים אמריקאי שרדונה
השרדונה האמריקאית שלנו משנת 2014 הותססה בחביות עץ אלון צרפתיות קטנות, וייצרה יין בגימור נעים של תפוח ירוק ומינרלים מורכבים.