מרק תירס ושרימפס עם פירה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 ומחירו 7 מנות.19 דולר למנה. מנה אחת מכילה 744 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאה, בצל, שרימפס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה מוצק. נסו הליבוט עם רוטב צ'אודר תירס ושמנת חמוצה ומחית עירית, מרק שרימפס ותירס, ו מרק שרימפס ותירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול מחממים את השמן על אש נמוכה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
2
מוסיפים את הבצל, הגזר והשום ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהבצל שקוף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
פירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את זרעי המרק והשמיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים, מכוסה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרע שמיר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4
בינתיים, לשים את תפוחי האדמה בסיר בינוני של מים מומלחים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהם רכים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
5
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים אותם לסיר יחד עם 3/4 כפית מהמלח וקורט פלפל. מועכים את תפוחי האדמה על אש נמוכה מאוד, ומשלבים בהדרגה את החמאה ו -3 / 4 כוס השמנת. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 כוס בצל קצוץ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
6
מוסיפים למרק את התירס ו -1 / 2 כפית המלח ומבשלים, מכוסים, עד שהתירס פשוט רך, כ -15 דקות. במעבד מזון או בבלנדר, מחית את החמין ואז שופך אותו חזרה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
צ אודר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מוסיפים את השרימפס ואת 3/4 כפית המלח הנותרת. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שרימפס כמעט נעשה, על 1 דקה. מערבבים פנימה את יתרת 1/4 כוס השמנת, הפטרוזיליה ו -1 / 8 כפית הפלפל ומחזירים רק לרתיחה. מחממים מחדש את תפוחי האדמה, במידת הצורך. כף אותם למרכז ארבע קערות ושפוך את החמין סביבם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
צ אודר
1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספים
8
המלצת יין: המתיקות הקלה של התירס ועושר השמנת או החלב דורשים יין לבן טעים, אך הימנעו מאליים, העלולים להתנגש עם השרימפס. ניו יורק, אורגון או ריזלינג גרמני יעבדו טוב.