קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

מרק תירס טרי עם ממרח אבוקדו תירס צלוי

מרק תירס טרי עם ממרח אבוקדו תירס צלוי
זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם מלח ופלפל, שום, גרידת ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: מרק עגבניות טרי עם ממרח אבוקדו קלוי, מרק תירס קר עם סלט תירס קלוי, ו מטבל ממרח אבוקדו עם תירס טרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
צלי את התירס לגואקמולי.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
2
מחממים את התנור ל 232°. מכינים תבנית אפייה על ידי רירית אותו בנייר קלף או רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
שים את גרעיני התירס על תבנית האפייה וזרוק עם השמן, 1/4 כפית מלח, ופלפל שחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גרעינים תירסגרעינים תירס
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מורחים את התירס באופן שווה על תבנית האפייה וצולים במשך 20 דקות, עד שהתירס הופך לחום זהוב. זה אולי נראה כי השארת את התירס בתנור במשך זמן רב מדי, אבל אתה רוצה את התירס לקרמל ולקבל קצת פריך.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר את התירס מהתנור והנח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הכינו את התירס למרק
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
7
שים את הגרעינים (טריים או קפואים ומפשירים) בבלנדר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מערבבים את השמן ואת השום בסיר מרק על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מוסיף את הבצל וחלפיניו. מתבלים במלח ופלפל ובצלחת עד שהירקות רכים ושקופים, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
10
מעבירים את הירקות לבלנדר ומחית עד חלקה. (ייתכן שיהיה עליך דופק או לערבב את תערובת התירס כדי להשיג עקביות חלקה, אבל לא להוסיף עוד נוזלים.)
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
מבשלים את המרק
מרכיבים שתצטרך
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
12
יוצקים את מחית התירס לסיר המרק ומניחים על אש בינונית. מערבבים כל הזמן במשך כמה דקות, עד שהמרק מתחיל להתעבות. לאט לאט להקציף או מערבבים במרק העוף. מביאים לרתיחה, להקטין את החום לרתיחה, לכסות, ולבשל במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
13
סיים את ממרח אבוקדו התירס הקלוי
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
14
בקערה, לשלב את התירס הקלוי, בצל אדום, כוסברה, גרידת ליים ומיץ, ו jalapeño. מערבבים בעדינות את האבוקדו. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
לשרת ו
16
מקשטים
17
מצקת את המרק לקערות מרק.
מרכיבים שתצטרך
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת
18
מניחים כפית נדיבה של ממרח האבוקדו במרכז כל קערה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
19
מקשטים עם כוסברה קטנה הממוקמת במרכז כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
20
הערות בישול
21
Ingredtsfrozen corn
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
22
אם אתה משתמש תירס קפוא, למדוד את הסכום הדרוש לפני הפשרה.TECHNIQUERemoving תירס KernelsI למצוא כי הדרך הקלה ביותר לעשות זאת היא לעבוד עם התירס במצב אופקי ובעצם לחתוך ארבעה צדדים את האוזן של תירס. תצטרך סכין שף גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלחתירס על קלח
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
23
מניחים את התירס על קרש חיתוך לאורך מולך ומניחים את קצה להב הסכין שלך בצד הימני העליון של התירס ואז חותכים את כל הצד הימני. כדי לעזור להימנע חיתוך לתוך cob, למקם את הלהב שלך גרעין אחד מהקצה. סובב את האוזן של תירס בכיוון השעון וחזור עם שלושת הצדדים הנותרים.תירס צלוי
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלחתירס על קלח
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
24
תירס צלוי לא רק caramelizes סוכרים נוכחים באופן טבעי, זה גם מעצים את הטעם של התירס. עשרים דקות זה הזמן הממוצע שלוקח להביא את התירס למצב הזה, אבל אל תפחדו להשאיר אותו עוד קצת. גם אם כמה גרעינים מופיעים שרוף, הם יהיו פריך להפליא פופ בפה שלך. הכנה מראש המרק יכול להתבצע יום מראש, מקורר ומאוחסן במקרר. עם זאת, עדיף לעשות את ממרח אבוקדו תירס כמה שעות לפני שאתה הולך לאכול את זה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
25
Reprinted with permission from Simply Mexican by Lourdes Castro, copyright © 200
26
צילום זכויות יוצרים © 2009 על ידי לוסי שפר. פורסם על ידי Ten Speed Press.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פסגת חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.