זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם מלח ופלפל, שום, גרידת ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: מרק עגבניות טרי עם ממרח אבוקדו קלוי, מרק תירס קר עם סלט תירס קלוי, ו מטבל ממרח אבוקדו עם תירס טרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
צלי את התירס לגואקמולי.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגריל
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
2
מחממים את התנור ל 232°. מכינים תבנית אפייה על ידי רירית אותו בנייר קלף או רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)
3
שים את גרעיני התירס על תבנית האפייה וזרוק עם השמן, 1/4 כפית מלח, ופלפל שחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
מורחים את התירס באופן שווה על תבנית האפייה וצולים במשך 20 דקות, עד שהתירס הופך לחום זהוב. זה אולי נראה כי השארת את התירס בתנור במשך זמן רב מדי, אבל אתה רוצה את התירס לקרמל ולקבל קצת פריך.
יוצקים את מחית התירס לסיר המרק ומניחים על אש בינונית. מערבבים כל הזמן במשך כמה דקות, עד שהמרק מתחיל להתעבות. לאט לאט להקציף או מערבבים במרק העוף. מביאים לרתיחה, להקטין את החום לרתיחה, לכסות, ולבשל במשך 15 דקות.
אם אתה משתמש תירס קפוא, למדוד את הסכום הדרוש לפני הפשרה.TECHNIQUERemoving תירס KernelsI למצוא כי הדרך הקלה ביותר לעשות זאת היא לעבוד עם התירס במצב אופקי ובעצם לחתוך ארבעה צדדים את האוזן של תירס. תצטרך סכין שף גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלח
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומים
23
מניחים את התירס על קרש חיתוך לאורך מולך ומניחים את קצה להב הסכין שלך בצד הימני העליון של התירס ואז חותכים את כל הצד הימני. כדי לעזור להימנע חיתוך לתוך cob, למקם את הלהב שלך גרעין אחד מהקצה. סובב את האוזן של תירס בכיוון השעון וחזור עם שלושת הצדדים הנותרים.תירס צלוי
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלח
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
מסטיק פירות עם פסים כתומים
24
תירס צלוי לא רק caramelizes סוכרים נוכחים באופן טבעי, זה גם מעצים את הטעם של התירס. עשרים דקות זה הזמן הממוצע שלוקח להביא את התירס למצב הזה, אבל אל תפחדו להשאיר אותו עוד קצת. גם אם כמה גרעינים מופיעים שרוף, הם יהיו פריך להפליא פופ בפה שלך. הכנה מראש המרק יכול להתבצע יום מראש, מקורר ומאוחסן במקרר. עם זאת, עדיף לעשות את ממרח אבוקדו תירס כמה שעות לפני שאתה הולך לאכול את זה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגריל
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פסגת חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.