קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

מרק תירס טרי עם ממרח אבוקדו תירס צלוי

מרק תירס טרי עם ממרח אבוקדו תירס צלוי
זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם מלח ופלפל, שום, גרידת ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: מרק עגבניות טרי עם ממרח אבוקדו קלוי, מרק תירס קר עם סלט תירס קלוי, ו מטבל ממרח אבוקדו עם תירס טרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
צלי את התירס לגואקמולי.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
2
מחממים את התנור ל 232°. מכינים תבנית אפייה על ידי רירית אותו בנייר קלף או רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
שים את גרעיני התירס על תבנית האפייה וזרוק עם השמן, 1/4 כפית מלח, ופלפל שחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גרעינים תירסגרעינים תירס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מורחים את התירס באופן שווה על תבנית האפייה וצולים במשך 20 דקות, עד שהתירס הופך לחום זהוב. זה אולי נראה כי השארת את התירס בתנור במשך זמן רב מדי, אבל אתה רוצה את התירס לקרמל ולקבל קצת פריך.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר את התירס מהתנור והנח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הכינו את התירס למרק
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
7
שים את הגרעינים (טריים או קפואים ומפשירים) בבלנדר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מערבבים את השמן ואת השום בסיר מרק על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
9
מוסיף את הבצל וחלפיניו. מתבלים במלח ופלפל ובצלחת עד שהירקות רכים ושקופים, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
10
מעבירים את הירקות לבלנדר ומחית עד חלקה. (ייתכן שיהיה עליך דופק או לערבב את תערובת התירס כדי להשיג עקביות חלקה, אבל לא להוסיף עוד נוזלים.)
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
מבשלים את המרק
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
12
יוצקים את מחית התירס לסיר המרק ומניחים על אש בינונית. מערבבים כל הזמן במשך כמה דקות, עד שהמרק מתחיל להתעבות. לאט לאט להקציף או מערבבים במרק העוף. מביאים לרתיחה, להקטין את החום לרתיחה, לכסות, ולבשל במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
13
סיים את ממרח אבוקדו התירס הקלוי
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
14
בקערה, לשלב את התירס הקלוי, בצל אדום, כוסברה, גרידת ליים ומיץ, ו jalapeño. מערבבים בעדינות את האבוקדו. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
15
לשרת ו
16
מקשטים
17
מצקת את המרק לקערות מרק.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
18
מניחים כפית נדיבה של ממרח האבוקדו במרכז כל קערה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
19
מקשטים עם כוסברה קטנה הממוקמת במרכז כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
20
הערות בישול
21
Ingredtsfrozen corn
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
22
אם אתה משתמש תירס קפוא, למדוד את הסכום הדרוש לפני הפשרה.TECHNIQUERemoving תירס KernelsI למצוא כי הדרך הקלה ביותר לעשות זאת היא לעבוד עם התירס במצב אופקי ובעצם לחתוך ארבעה צדדים את האוזן של תירס. תצטרך סכין שף גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלחתירס על קלח
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
23
מניחים את התירס על קרש חיתוך לאורך מולך ומניחים את קצה להב הסכין שלך בצד הימני העליון של התירס ואז חותכים את כל הצד הימני. כדי לעזור להימנע חיתוך לתוך cob, למקם את הלהב שלך גרעין אחד מהקצה. סובב את האוזן של תירס בכיוון השעון וחזור עם שלושת הצדדים הנותרים.תירס צלוי
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלחתירס על קלח
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
24
תירס צלוי לא רק caramelizes סוכרים נוכחים באופן טבעי, זה גם מעצים את הטעם של התירס. עשרים דקות זה הזמן הממוצע שלוקח להביא את התירס למצב הזה, אבל אל תפחדו להשאיר אותו עוד קצת. גם אם כמה גרעינים מופיעים שרוף, הם יהיו פריך להפליא פופ בפה שלך. הכנה מראש המרק יכול להתבצע יום מראש, מקורר ומאוחסן במקרר. עם זאת, עדיף לעשות את ממרח אבוקדו תירס כמה שעות לפני שאתה הולך לאכול את זה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
25
Reprinted with permission from Simply Mexican by Lourdes Castro, copyright © 200
26
צילום זכויות יוצרים © 2009 על ידי לוסי שפר. פורסם על ידי Ten Speed Press.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פסגת חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.