מרק תפוחי אדמה
מרק תפוחי אדמה נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 298 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך בייקון, עירית, גבינת צ'דר חדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מרק תפוחי אדמה אפוי טעון עם קליפות תפוחי אדמה פריכות, מרק גזר לבן כרובית תפוחי אדמה עם חשיש תפוחי אדמה Pancetta, ו מרק בטטה (מרק קארי קומארה) (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת, הזמנת 2 כפיות טפטוף במחבת; בייקון להתפורר.
מוסיפים בצל לטפטופים במחבת; מטגנים 3 דקות או עד למכרז.
מניחים פרוסות תפוחי אדמה ובצל בתוך תנור חשמלי איטי 5 ליטר מצופה ספריי בישול.
שלב 1/2 כוס מים הבא 3 מרכיבים (דרך פלפל); מערבבים לתוך תערובת בסיר איטי. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 8 שעות או עד תפוחי אדמה רכים.
תערובת עם מחית תפוחי אדמה; מערבבים בחלב וגבינת כוס 3/4. תגביר את החום לגבוה. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 20 דקות או עד שהתערובת מחוממת היטב. מרק מצקת לתוך קערות. למעלה עם שמנת חמוצה הנותרים 1/4 כוס גבינה.