מרק תפוחי אדמה אפוי אני
מרק תפוחי אדמה אפוי אני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 844 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל טחון, קמח, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . מתכונים דומים: מרק תפוחי אדמה אפוי טעון עם קליפות תפוחי אדמה פריכות, מרק תפוחי אדמה אפוי, ו מרק תפוחי אדמה אפוי.
הוראות
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני עד השחמה.
ניקוז, להתפורר, ולהניח בצד.
בסיר מלאי או בתנור הולנדי, להמיס את המרגרינה על חום בינוני.
לטאטא בקמח עד חלקה. בהדרגה מערבבים בחלב, לטאטא כל הזמן עד מעובה. מערבבים תפוחי אדמה ובצל. מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות.
להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
מערבבים בייקון, גבינה, שמנת חמוצה, מלח ופלפל. המשך בישול, ערבוב לעתים קרובות, עד גבינה מותכת.