מרק תפוחי אדמה אפוי מלא
מרק תפוחי אדמה אפוי מלא עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 876 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 535 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש קמח, בייקון אפלווד, שמנת, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו מרק תפוחי אדמה אפוי מלא, תפוחי האדמה האפויים הטעונים במלואם, ו סלט תפוחי אדמה אפוי מלא מואר # SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים את תפוחי האדמה על מגש צלייה ואופים במשך 45 דקות. כאשר נעשה זאת, קצה סכין קילוף צריך לעבור את תפוחי האדמה בקלות.
פורסים את הבייקון ללרדונים (רצועות דקות) ומבשלים בסיר גדול וכבד מעל חום בינוני עד פריך.
הסר את הבייקון מהסיר עם כפית מחוררת ולהניח בצד, משאיר את הטפטוף בסיר.
מוסיפים את הקמח לטפטופים בסיר ומערבבים לשלב. לבשל, מבלי להוסיף צבע, עד הקמח והשומן יש בשילוב, על 1 דקה.
יוצקים את החלב בזמן שאתה להקציף לשלב. מבשלים מעל חום בינוני עד מבעבע מעובה, ערבוב לעתים קרובות, כ 15 דקות.
לגרוף את עיסת תפוחי האדמה מן העורות ולהוסיף לתערובת החלב. מחית עם החלק האחורי של כף עץ משאיר אותו קצת שמנמן.
מוסיפים את הבייקון המבושל (משאירים קצת בחוץ לקישוט המרק), 1 כוס הגבינה, ומתבלים היטב עם מלח ופלפל. מערבבים עד הגבינה נמסה.
מצקת את המרק לקערות, טפטוף עם שמנת חמוצה( מתוך בקבוק לסחוט), מפזרים חתיכות בייקון שנותרו, גבינה מגוררת ועירית.