מרק תפוחי אדמה טעון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק תפוחי אדמה טעון. מנה אחת מכילה 404 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, מלח, קמח זהב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו מרק תפוחי אדמה אפוי טעון עם קליפות תפוחי אדמה פריכות, מרק תפוחי אדמה טעון, ו מרק תפוחי אדמה טעון (מתכונים דומים).
הוראות
ב 12 אינץ ' מחבת, לבשל בייקון מעל חום בינוני 6 עד 7 דקות או עד פריך; לנקז על מגבות נייר. קותלי חזיר קרמבל; להפריש. שמור 2 כפות טפטוף במחבת. מבשלים בצל בטפטוף בייקון על אש בינונית-גבוהה 6 דקות או עד כמעט מכרז.
בתנור הולנדי 6-ליטר, מערבבים בצל, מרק ותפוחי אדמה.
חום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים 10 דקות או עד תפוחי אדמה הם מאוד רך.
בינתיים, באותו מחבת, להמיס חמאה על אש נמוכה. מערבבים בקמח עם להקציף עד חלקה. לבשל ומערבבים 1 דקה. מערבבים בהדרגה 2 כוסות חלב.
יוצקים תערובת חלב לתערובת תפוחי אדמה.
מוסיפים 2 כוסות חלב הנותרים, מלח ופלפל. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם מקצף, עד תערובת מעובה מבעבע.
מערבבים בשר חזיר, חצי בייקון, שמנת חמוצה, 2 כוסות גבינה ו 1/2 כוס של בצל ירוק. מבשלים עד מחומם היטב גבינה מותכת. מנות הפרט העליון באופן שווה עם בייקון שנותר, 1/2 כוס גבינה 1/4 כוס בצל ירוק.