מרק תפוחי אדמה עם שקדים מטוגנים
מרק תפוחי אדמה עם שקדים מטוגנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 67 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לך לחנות ותביא שמן זית, לחם כפרי, חומץ שרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. נסו מרק תפוחי אדמה אפוי טעון עם קליפות תפוחי אדמה פריכות, מרק בטטה קרמי עם מרווה מטוגנת, ו מרק תפוחי אדמה שוודי עם סקווש ספגטי מטוגן ופפיטס קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית בסיר בינוני על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את השקדים והשום. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם זהובים, ארבע עד חמש דקות.
הסר עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
מוסיפים את החזיר, מערבבים היטב, ומבשלים עד רק מתחיל לעבד, על 1 דקה.
מוסיפים את עגבניות, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רוחש, על דקה יותר.
להוסיף מלאי 1 כף מלח ולהגדיל את החום גבוה. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה.
בינתיים, להעביר את השקדים והשום למעבד מזון, ולעבד עד שהם טחונים דק. הניחו בצד שתי כפות של התערובת.
מוסיפים את השאר לסיר ומערבבים היטב.
מניחים זעפרן בקערה קטנה ומוסיפים שתי כפות מים חמים. אפשר תלול במשך 1 עד 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף סיר.
מרק כיסוי עם מכסה נותר פתוח סדק ומבשל עד כמחצית מתפוחי האדמה התפרקו לתוך המרק, כ -35 דקות. מערבבים בחומץ ואת שתי כפות הנותרים של תערובת שקדים ושום. מבשלים עוד דקה, ולאחר מכן להסיר מן החום. מתבלים עם יותר מלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים את המרק עם פרוסות לחם כפרי.