מרק תפוחי אדמה פרונטו
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לקופסת המתכונים שלך, מרק תפוחי אדמה פרונטו עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 12 גרם חלבון , 24 גרם שומן ובסך הכל 364 קלוריות . תמורת 1.2 דולר למנה , אתה מקבל ארוחה בסגנון 4. זה מושלם לחורף . אם יש לכם פלפל, שמנת מרוכזת של מרק עוף, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 41% , וזה טוב. מרק תפוחי אדמה אפויים טעונים עם קליפות תפוחי אדמה פריכות , מרק בייקון ותפוחי אדמה, ללא גלוטן וחלב ומרק תפוחי אדמה אפויים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
במחבת קטנה, חום בייקון עד שהוא פריך.
מוציאים בעזרת כף מחוררת לנייר סופג לניקוז.
מוסיפים בצל לטפטופים ומטגנים 2-3 דקות; לְנַקֵז.
בינתיים, בסיר גדול, מערבבים פירה קר ומרק עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים חלב בהדרגה עד שהתערובת מגיעה לסמיכות הרצויה, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים בייקון ובצל שמורים. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה, המלח והפלפל; חום דרך.