מרק תפוחי אדמה, צ'דר וצ' ייב
מרק תפוחי אדמה, צ'דר וצ' ייב יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 373 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר חדה, שמנת, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: מרק תפוחי אדמה, צ'דר וצ' ייב, שמנת חמוצה, צ'דר, וופלים תפוחי אדמה צ' ייב, ו סקיני צ'ייב ועוגות בטטה צ' דר.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה וכוס 1 של המניה בבישול האיטי. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 2 שעות, או עד תפוחי האדמה הם רק במכרז.
להעביר שני שלישים של תפוחי אדמה למעבד מזון או בלנדר, יחד עם נוזל הבישול.
תוסיף את השום. להתמזג עם העקביות הרצויה: בלנדר יניב מרקם חלק, מעבד מזון עקביות מחוספס, כפרי.
החזירו את מחית תפוחי האדמה לבישול האיטי ומערבבים את הגבינה המגורסת, את מלאי ה-2/3 הנותרים, ואת העירית. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 30 דקות, או עד המרק מחומם היטב.
הוסף מלאי נוסף או מים אם המרק סמיך מדי. לשבור את כל פרוסות תפוחי אדמה עם מזלג כדי להשיג מרקם שמתאים לך. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים בקרם רק לפני ההגשה.
מצקת לתוך קערות מרק, מפזרים גבינה מתפוררת, ומגישים מיד.
עבור גרסה דרום מערבית של מרק זה, להשתמש כוסברה במקום עירית, ולהוסיף 1 (4-אונקיה) יכול קצוץ צ ' ילי ירוק קלוי 1 כפית כל כמון טחון וכוסברה.
מתכון זה הוכן במקור בסיר איטי 5 ליטר סגלגל.