מרשמלו מאלט שוקולד
זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: מרשמלו מאלט שוקולד, שוקולד מאלט פודינג פופס: קפוא, Fudgy מאלט שלמות, ו עוגות מאלט שוקולד עם ציפוי מאלט שוקולד.
הוראות
מעיל קל של תבנית אפייה 8 על 8 אינץ ' עם ספריי בישול.
לטאטא יחד את הג ' לטין ומים קרים בקערה קטנה, ולתת לו להתרכך במשך 5 דקות.
תכין סירופ שוקולד מאלט. בקערה של מיקסר חשמלי, לטאטא יחד את אבקת הקקאו, אבקת חלב מלט, מים חמים, וסירופ תירס עד חלקה.
שים את הקערה על המיקסר ולהתאים אותו עם מצורף whisk.
מערבבים יחד את הסוכר, סירופ תירס, מים ומלח בסיר בינוני על חום גבוה. מרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד הטמפרטורה מגיעה 248 ° F עד 250 ° F. בינתיים, מיקרוגל את הג ' לטין על גבוה עד נמס לחלוטין, על 30 שניות, ויוצקים אותו לתוך סירופ שוקולד. הגדר את המיקסר נמוך ולשמור אותו פועל בזמן שאתה בודק את סירופ הסוכר.
כאשר הסירופ מגיע 120° עד250, לאט לשפוך אותו לתוך קערת המיקסר. הגדל את המהירות לבינונית והכה במשך 5 דקות. הגדל לגובה בינוני והכה למשך 5 דקות נוספות. הגדל את ההגדרה הגבוהה ביותר והכה במשך 3 עד 5 דקות יותר, הוספת הווניל ברגע האחרון. המרשמלו המוגמר יהיה משולש בנפח.
יוצקים אותו למחבת מוכנה, באמצעות מרית אופסט כדי להחליק אותו לתוך הפינות.
מפזרים שוקולד מגורד באופן שווה בנדיבות מעל.
בואו להגדיר במשך כ 6 שעות.
השתמש בסכין כדי לשחרר את המרשמלו מקצוות המחבת ולהפוך את הלוח על משטח עבודה.
מפזרים אותו עם שוקולד מגורד.
חותכים אותו לחתיכות וטובלים את הקצוות הדביקים ביותר שוקולד, מלטפים את העודף.