קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

מרשמלו מאלט שוקולד

מרשמלו מאלט שוקולד
זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: מרשמלו מאלט שוקולד, שוקולד מאלט פודינג פופס: קפוא, Fudgy מאלט שלמות, ו עוגות מאלט שוקולד עם ציפוי מאלט שוקולד.

הוראות

1
מעיל קל של תבנית אפייה 8 על 8 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
לטאטא יחד את הג ' לטין ומים קרים בקערה קטנה, ולתת לו להתרכך במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
תכין סירופ שוקולד מאלט. בקערה של מיקסר חשמלי, לטאטא יחד את אבקת הקקאו, אבקת חלב מלט, מים חמים, וסירופ תירס עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקיםקצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
שים את הקערה על המיקסר ולהתאים אותו עם מצורף whisk.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מערבבים יחד את הסוכר, סירופ תירס, מים ומלח בסיר בינוני על חום גבוה. מרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד הטמפרטורה מגיעה 248 ° F עד 250 ° F. בינתיים, מיקרוגל את הג ' לטין על גבוה עד נמס לחלוטין, על 30 שניות, ויוצקים אותו לתוך סירופ שוקולד. הגדר את המיקסר נמוך ולשמור אותו פועל בזמן שאתה בודק את סירופ הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות יוגורט פרוזן שוקולד דל שומן2 כוסות יוגורט פרוזן שוקולד דל שומן
סם גסם ג
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
כאשר הסירופ מגיע 120° עד250, לאט לשפוך אותו לתוך קערת המיקסר. הגדל את המהירות לבינונית והכה במשך 5 דקות. הגדל לגובה בינוני והכה למשך 5 דקות נוספות. הגדל את ההגדרה הגבוהה ביותר והכה במשך 3 עד 5 דקות יותר, הוספת הווניל ברגע האחרון. המרשמלו המוגמר יהיה משולש בנפח.
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
יוצקים אותו למחבת מוכנה, באמצעות מרית אופסט כדי להחליק אותו לתוך הפינות.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מפזרים שוקולד מגורד באופן שווה בנדיבות מעל.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
9
בואו להגדיר במשך כ 6 שעות.
10
השתמש בסכין כדי לשחרר את המרשמלו מקצוות המחבת ולהפוך את הלוח על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מפזרים אותו עם שוקולד מגורד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12
חותכים אותו לחתיכות וטובלים את הקצוות הדביקים ביותר שוקולד, מלטפים את העודף.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים