מרשמלו מנטה קל
מרשמלו מנטה קל יכול להיות רק ללא גלוטן וללא חלב מתכון שחיפשת. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 18. מנה אחת מכילה 101 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. גשו לסופר וקנו צבעי מאכל, סוכר, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -35 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון כפית בלתי ניתן לשיפור של 7%. מרשמלו מנטה ביתי עם קקאו חם מנטה, מרשמלו מנטה, ו מרשמלו מנטה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מרפדים תבנית 9 על 9 בניילון, ומשאירים מספיק סככה לכיסוי החלק העליון. ריססו ניילון קל עם תרסיס בישול.
מניחים את 6 כפות המים החמים בקערה גדולה, ומפזרים ג ' לטין מעל.
תנו לג ' לטין להתרכך במים למשך 5 דקות.
שלב את הסוכר הלבן, סירופ התירס ו -1 / 4 כוס מים בסיר גבוה. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד. מרתיחים דקה שלמה, 240 מעלות צלזיוס על מדחום ממתקים.
יוצקים את הסירופ החם על הג ' לטין המרוכך, ומוסיפים את המלח. מקציפים במהירות גבוהה במיקסר חשמלי עד שהתערובת עולה בנפח ומחזיקה בשיא, בערך 8 עד 10 דקות. מערבבים פנימה את תמציות הווניל והמנטה.
יוצקים לתבנית מוכנה, מוסיפים כמה טיפות של צבע מאכל אדום ומערבלים בעזרת קיסם. מכסים קלות בניילון, ומניחים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 4 שעות.
חותכים ל -18 ריבועים, בעזרת סכין מרוססת בתרסיס בישול.
שלב עמילן תירס ואבקת סוכר בקערה. זורקים מרשמלו חתוך לתערובת אבקת הסוכר השמורה. אחסן בכלי אטום או בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. נקטר גרהם בק בליס עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
גרהם בק בליס נקטר
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-שניות הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר