קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

משולש שוקולד טראפל כפול

משולש שוקולד טראפל כפול
משולש שוקולד כמהין כפול ללא גלוטן מתאבנים. והוא יספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 112 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. גשו לסופר וקנו שקדים, קצפת, שוקולד חצי-מתוק של בייקר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: כוסות כמהין שוקולד כפולות, קינוח שוקולד טראפל כפול, ו משולשי כמהין של קלואה.

הוראות

1
מניחים שמנת מתוקה ושוקולד לבן בקערה למיקרוגל. מיקרוגל על בינוני (50%) במשך 2 דקות; מערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מיקרוגל 7 של הריבועים של שוקולד חצי מתוק בקערה למיקרוגל במשך 3 דקות; מערבבים עד נמס לחלוטין. שורה תחתונה של מחבת מרובע 8 אינץ ' עם נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מורחים את השוקולד חצי מתוק נמס לתוך שכבה דקה על נייר שעווה. להקפיא 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
4
מורחים תערובת שוקולד לבן באופן שווה על פני שכבת שוקולד חצי מתוק.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
מפזרים שקדים. להמיס את הריבוע שנותר של שוקולד חצי מתוק כפי שהורה על החבילה; לטפטף על שכבות שוקולד במחבת.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
להכניס למקרר 3 שעות או עד המשרד.
7
תן לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות לפני חיתוך לתוך 9 ריבועים; לחתוך כל ריבוע באלכסון במחצית כדי ליצור משולשים 2. לאחסן במיכל אטום במקרר עד 2 שבועות.