משולש שוקולד טראפל כפול
משולש שוקולד כמהין כפול ללא גלוטן מתאבנים. והוא יספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 112 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. גשו לסופר וקנו שקדים, קצפת, שוקולד חצי-מתוק של בייקר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: כוסות כמהין שוקולד כפולות, קינוח שוקולד טראפל כפול, ו משולשי כמהין של קלואה.
הוראות
מניחים שמנת מתוקה ושוקולד לבן בקערה למיקרוגל. מיקרוגל על בינוני (50%) במשך 2 דקות; מערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין. תניח בצד.
מיקרוגל 7 של הריבועים של שוקולד חצי מתוק בקערה למיקרוגל במשך 3 דקות; מערבבים עד נמס לחלוטין. שורה תחתונה של מחבת מרובע 8 אינץ ' עם נייר שעווה.
מורחים את השוקולד חצי מתוק נמס לתוך שכבה דקה על נייר שעווה. להקפיא 5 דקות.
מורחים תערובת שוקולד לבן באופן שווה על פני שכבת שוקולד חצי מתוק.
מפזרים שקדים. להמיס את הריבוע שנותר של שוקולד חצי מתוק כפי שהורה על החבילה; לטפטף על שכבות שוקולד במחבת.
להכניס למקרר 3 שעות או עד המשרד.
תן לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות לפני חיתוך לתוך 9 ריבועים; לחתוך כל ריבוע באלכסון במחצית כדי ליצור משולשים 2. לאחסן במיכל אטום במקרר עד 2 שבועות.