משולשי בירה-גבינה
משולשי בירה-גבינה נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מתאבנים. מתאים ל-80 מנות. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 9 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ תפוחים, חמאה, תערובת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: משולשי גבינה עם רוטב גבינה פיקנטי, משולשי גבינה, ו משולשי תרד-גבינה.
הוראות
תנור חום עד 232°. לרסס יריעות עוגיות גדולות עם ספריי בישול. בקערה בינונית, מערבבים ביסקוויק, גבינה ובירה עד צורות בצק רכות; לנצח במרץ 20 משיכות.
על פני השטח מפוזר עם תערובת ביסקוויק, בצק רול בתערובת ביסקוויק למעיל. צורה לכדור; ללוש 5 פעמים. לחץ או לגלגל בצק לתוך מלבן 16x10 אינץ'.
חותכים מלבן לריבועים 2 אינץ ' (לא נפרדים); חותכים ריבועים באלכסון במחצית.
מורחים חמאה מומסת על הבצק; מפזרים זרעי שומשום. משולשים נפרדים; מניחים על יריעות עוגיות.
אופים 8 עד 10 דקות או עד חום זהוב.