משולשי עוגת גבינה שוקולד
מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 262 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. לכו לחנות ואספו קמח, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, סוכר ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 16%. ציון זה לא כל כך גדול. נסו משולשי עוגת גבינה מוקה, בננן ומשולשי שוקולד, ו משולשי פילו שוקולד מקסיקני עבור מתכונים דומים.
הוראות
מרפדים את החלק התחתון והצדדים של 9 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת עם נייר כסף כבד. בקערה קטנה, לשלב את פירורי רקיק, חמאה וסוכר 3 כפות; לחץ על החלק התחתון של מחבת מוכנה.
בקערה גדולה מקציפים את גבינת השמנת, הקמח ושאר הסוכר לתערובת אחידה. מקציפים חלב.
הוסף ביצה; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. מערבבים וניל.
בקערה אחרת שלבו 3/4 כוס תערובת גבינת שמנת ושוקולד מומס; מניחים בצד.
יוצקים את תערובת גבינת השמנת שנותרה על הקרום. למעלה עם כפיות של תערובת שוקולד; לחתוך דרך הבלילה עם סכין כדי מערבולת.
אופים בחום של 325 ניתנים להזזה למשך 35-40 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר. מצננים על רשת. מקררים עד לצינון.
בינתיים, לרוטב, מניחים פטל בבלנדר; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה. לחץ דרך מסננת מעל סיר קטן. מחק זרעים.
שלב עמילן תירס ומים; מערבבים למיץ פטל. מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מקררים עד להגשה.
בעזרת נייר כסף, הרם עוגת גבינה מהתבנית; מחק נייר כסף.
חותכים לארבעה ריבועים; חותכים כל ריבוע באלכסון לארבעה משולשים.