משולשי פולנטה עם גבינת עיזים ופטריות בר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל משולשים פולנטה עם גבינת עיזים ופטריות בר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 356 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מרק עוף פחות נתרן, מים, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 52 דקות. מתכונים דומים: גבינת עיזים פולנטה עם פטריות בר RagoÃ"T, תערובת פטריות בר עם גבינת עיזים שמנת פולנטה, ו פולנטה עם פטריות קרמל, מרינרה + ביצים מטוגנות וגבינת עיזים.
הוראות
שלב 1 1/2 מרק כוסות ו 1 כוס מים בסיר בינוני; להביא לרתיחה מעל חום גבוה. בהדרגה להוסיף פולנטה, ערבוב עם מקצף. להפחית את החום נמוך; לבשל 5 דקות או עד עבה מאוד, ערבוב כל הזמן. מערבבים בגבינת פרמזן. כף פולנטה לתוך צלחת אפייה מרובע 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול, מתפשט באופן שווה. לחץ על פלסטיק לעטוף על פני השטח של פולנטה; צמרמורת 2 שעות או עד המשרד.
חותכים פולנטה ל 4 ריבועים.
חותכים כל ריבוע בחצי באלכסון כדי ליצור משולשים.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי משולשים פולנטה; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד הזהב.
הסר מהמחבת; להתחמם. חזור על ההליך עם 1 כפית שמן פולנטה הנותרים.
חום שנותר 1/2 כפית שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים פטריות ו -3 המרכיבים הבאים; לטגן 3 דקות או עד חום זהוב.
שלב הנותרים 1 1/2 מרק כוסות, יין, קורנפלור; מערבבים עד מעורבב היטב.
מוסיפים תערובת מרק, טימין ופטרוזיליה לתערובת פטריות; מביאים לרתיחה, ומבשלים 7 דקות או עד עבה מעט, תוך ערבוב מתמיד. רוטב כפית על פולנטה; מפזרים גבינת עיזים.
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.