קושיקשה
מוכן ב52 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

משולשי פולנטה עם גבינת עיזים ופטריות בר

משולשי פולנטה עם גבינת עיזים ופטריות בר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל משולשים פולנטה עם גבינת עיזים ופטריות בר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 356 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מרק עוף פחות נתרן, מים, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 52 דקות. מתכונים דומים: גבינת עיזים פולנטה עם פטריות בר RagoÃ"T, תערובת פטריות בר עם גבינת עיזים שמנת פולנטה, ו פולנטה עם פטריות קרמל, מרינרה + ביצים מטוגנות וגבינת עיזים.

הוראות

1
שלב 1 1/2 מרק כוסות ו 1 כוס מים בסיר בינוני; להביא לרתיחה מעל חום גבוה. בהדרגה להוסיף פולנטה, ערבוב עם מקצף. להפחית את החום נמוך; לבשל 5 דקות או עד עבה מאוד, ערבוב כל הזמן. מערבבים בגבינת פרמזן. כף פולנטה לתוך צלחת אפייה מרובע 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול, מתפשט באופן שווה. לחץ על פלסטיק לעטוף על פני השטח של פולנטה; צמרמורת 2 שעות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
חותכים פולנטה ל 4 ריבועים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
3
חותכים כל ריבוע בחצי באלכסון כדי ליצור משולשים.
4
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים חצי משולשים פולנטה; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
6
הסר מהמחבת; להתחמם. חזור על ההליך עם 1 כפית שמן פולנטה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
חום שנותר 1/2 כפית שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים פטריות ו -3 המרכיבים הבאים; לטגן 3 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
9
שלב הנותרים 1 1/2 מרק כוסות, יין, קורנפלור; מערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיפים תערובת מרק, טימין ופטרוזיליה לתערובת פטריות; מביאים לרתיחה, ומבשלים 7 דקות או עד עבה מעט, תוך ערבוב מתמיד. רוטב כפית על פולנטה; מפזרים גבינת עיזים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
11
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק