קושיקשה
מוכן ב52 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

משולשי פולנטה עם גבינת עיזים ופטריות בר

משולשי פולנטה עם גבינת עיזים ופטריות בר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל משולשים פולנטה עם גבינת עיזים ופטריות בר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 356 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מרק עוף פחות נתרן, מים, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 52 דקות. מתכונים דומים: גבינת עיזים פולנטה עם פטריות בר RagoÃ"T, תערובת פטריות בר עם גבינת עיזים שמנת פולנטה, ו פולנטה עם פטריות קרמל, מרינרה + ביצים מטוגנות וגבינת עיזים.

הוראות

1
שלב 1 1/2 מרק כוסות ו 1 כוס מים בסיר בינוני; להביא לרתיחה מעל חום גבוה. בהדרגה להוסיף פולנטה, ערבוב עם מקצף. להפחית את החום נמוך; לבשל 5 דקות או עד עבה מאוד, ערבוב כל הזמן. מערבבים בגבינת פרמזן. כף פולנטה לתוך צלחת אפייה מרובע 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול, מתפשט באופן שווה. לחץ על פלסטיק לעטוף על פני השטח של פולנטה; צמרמורת 2 שעות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
חותכים פולנטה ל 4 ריבועים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
3
חותכים כל ריבוע בחצי באלכסון כדי ליצור משולשים.
4
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים חצי משולשים פולנטה; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
6
הסר מהמחבת; להתחמם. חזור על ההליך עם 1 כפית שמן פולנטה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
חום שנותר 1/2 כפית שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים פטריות ו -3 המרכיבים הבאים; לטגן 3 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
9
שלב הנותרים 1 1/2 מרק כוסות, יין, קורנפלור; מערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיפים תערובת מרק, טימין ופטרוזיליה לתערובת פטריות; מביאים לרתיחה, ומבשלים 7 דקות או עד עבה מעט, תוך ערבוב מתמיד. רוטב כפית על פולנטה; מפזרים גבינת עיזים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
11
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק