קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

משמש & פיסטוק פבלובה

משמש & פיסטוק פבלובה
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. וזה די טוב. נסו לבנדר ופיסטוק פבלובה, אפרסק דבש ופיסטוק פבלובה, ו משמש פבלובה עם קרם קמומיל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 140C / גז 1 / אוהד 120c ו קו גיליון אפייה עם נייר קלף שאינו מקל. בקערה קטנה, למזג את קורנפלור, תמצית וניל וחומץ למשחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לטאטא את החלבונים ביצה עד נוקשה בקערה נקייה נפרדת. בהדרגה לטאטא את הסוכר קצת בכל פעם לעשות מרנג עבה ומבריק, ולאחר מכן לטאטא את הדבק cornflour עד משולב היטב.כפית את התערובת על הנייר, ואז להפיץ, מבלי לשטוח אותו, כדי ליצור סיבוב 23cm/9in. לסובב את הקצוות עם החלק האחורי של הכף לתת קפלים רכים יפים פסגות. פזר חצי פיסטוקים מעל מרנג ואופים במשך 1 שעה, עד אז זה ירגיש פריך אם הקש עליו. לכבות את התנור ולהשאיר את pavlova להתקרר עם דלת התנור פתוחה.להפריש 450g/1lb של משמשים בערך לקצוץ את השאר, להשליך את האבנים. פורי משמשים קצוצים, ואז לדחוף אותם דרך מסננת עם כף מתכת. מערבבים את הליקר ומתיקים עם 3 כף של הסוכר הדובדבן, או מספיק כדי להמתיק כמו שאתה אוהב את זה.מקציפים קלות את הקרם כך שהוא רך וגבוה, ואז כף מעל הפבלובה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
(מקרטון)(מקרטון)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
חותכים את שמורות 450g/1lb משמשים במחצית, להשליך את האבנים, ולאחר מכן לחתוך טריזים. פזר אותם על הקצפת יחד עם הפיסטוקים הנותרים. אבק עם שאר הסוכר הדובדבן ומגישים עם פירה משמש.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה