משמש & פיסטוק פבלובה
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. וזה די טוב. נסו לבנדר ופיסטוק פבלובה, אפרסק דבש ופיסטוק פבלובה, ו משמש פבלובה עם קרם קמומיל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 140C / גז 1 / אוהד 120c ו קו גיליון אפייה עם נייר קלף שאינו מקל. בקערה קטנה, למזג את קורנפלור, תמצית וניל וחומץ למשחה חלקה.
לטאטא את החלבונים ביצה עד נוקשה בקערה נקייה נפרדת. בהדרגה לטאטא את הסוכר קצת בכל פעם לעשות מרנג עבה ומבריק, ולאחר מכן לטאטא את הדבק cornflour עד משולב היטב.כפית את התערובת על הנייר, ואז להפיץ, מבלי לשטוח אותו, כדי ליצור סיבוב 23cm/9in. לסובב את הקצוות עם החלק האחורי של הכף לתת קפלים רכים יפים פסגות. פזר חצי פיסטוקים מעל מרנג ואופים במשך 1 שעה, עד אז זה ירגיש פריך אם הקש עליו. לכבות את התנור ולהשאיר את pavlova להתקרר עם דלת התנור פתוחה.להפריש 450g/1lb של משמשים בערך לקצוץ את השאר, להשליך את האבנים. פורי משמשים קצוצים, ואז לדחוף אותם דרך מסננת עם כף מתכת. מערבבים את הליקר ומתיקים עם 3 כף של הסוכר הדובדבן, או מספיק כדי להמתיק כמו שאתה אוהב את זה.מקציפים קלות את הקרם כך שהוא רך וגבוה, ואז כף מעל הפבלובה.
חותכים את שמורות 450g/1lb משמשים במחצית, להשליך את האבנים, ולאחר מכן לחתוך טריזים. פזר אותם על הקצפת יחד עם הפיסטוקים הנותרים. אבק עם שאר הסוכר הדובדבן ומגישים עם פירה משמש.