זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. וזה די טוב. נסו לבנדר ופיסטוק פבלובה, אפרסק דבש ופיסטוק פבלובה, ו משמש פבלובה עם קרם קמומיל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 140C / גז 1 / אוהד 120c ו קו גיליון אפייה עם נייר קלף שאינו מקל. בקערה קטנה, למזג את קורנפלור, תמצית וניל וחומץ למשחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לטאטא את החלבונים ביצה עד נוקשה בקערה נקייה נפרדת. בהדרגה לטאטא את הסוכר קצת בכל פעם לעשות מרנג עבה ומבריק, ולאחר מכן לטאטא את הדבק cornflour עד משולב היטב.כפית את התערובת על הנייר, ואז להפיץ, מבלי לשטוח אותו, כדי ליצור סיבוב 23cm/9in. לסובב את הקצוות עם החלק האחורי של הכף לתת קפלים רכים יפים פסגות. פזר חצי פיסטוקים מעל מרנג ואופים במשך 1 שעה, עד אז זה ירגיש פריך אם הקש עליו. לכבות את התנור ולהשאיר את pavlova להתקרר עם דלת התנור פתוחה.להפריש 450g/1lb של משמשים בערך לקצוץ את השאר, להשליך את האבנים. פורי משמשים קצוצים, ואז לדחוף אותם דרך מסננת עם כף מתכת. מערבבים את הליקר ומתיקים עם 3 כף של הסוכר הדובדבן, או מספיק כדי להמתיק כמו שאתה אוהב את זה.מקציפים קלות את הקרם כך שהוא רך וגבוה, ואז כף מעל הפבלובה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
גבינת טאלג'יו, קצוצה
(מקרטון)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
חותכים את שמורות 450g/1lb משמשים במחצית, להשליך את האבנים, ולאחר מכן לחתוך טריזים. פזר אותם על הקצפת יחד עם הפיסטוקים הנותרים. אבק עם שאר הסוכר הדובדבן ומגישים עם פירה משמש.