משמש-בננה ברים
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם ביצים, סוכר חום, אבקת סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו משמש-בננה ברים, ברי משמש, ו ברי משמש (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. תחתית גריז וצדדים של מחבת 15x10x1 אינץ ' עם התקצרות; קמח קל. שמור 2 כפות של הריבות עבור זיגוג משמש.
בקערה גדולה, מערבבים סוכר חום וחמאה. מערבבים שאריות שימורים, וניל וביצים לתוך תערובת סוכר חום. מערבבים במרכיבים הנותרים בר עד מרכיבים יבשים הם לחים.
אופים כ -30 דקות או עד חום זהוב. בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים מרכיבים זיגוג עד חלקה להפיץ.
מורחים זיגוג על ברים חמים; מגניב. עבור ברים, לחתוך 10 שורות על ידי 5 שורות.