משמש הודו מוקפץ
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו מוקפץ הודו משמש. מתכון זה משמש 4. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 301 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קוסקוס, בצל, אפונת שלג ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ברוטב סויה נתרן נמוך אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בננה ספליט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה מוצק. נסו מוקפץ בקר מונגולי, מוקפץ בקר וכרוב, ו מוקפץ בקר וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו את עמילן התירס, צוף המשמש, רוטב הסויה, החומץ ופתיתי הפלפל האדום לתערובת אחידה.
מוסיפים משמשים; מניחים בצד.
במחבת טפלון גדולה או בווק, הודו מוקפץ בשמן קנולה ושומשום עד שהוא כבר לא ורוד.
מוסיפים את האפונה, הבצל והפלפל האדום; מערבבים עד שהם פריכים-רכים.
מוציאים בשר וירקות בעזרת כף מחוררת; שמור על חום.
מערבבים תערובת עמילן תירס ומוסיפים בהדרגה לתבנית. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה. להחזיר בשר וירקות למחבת; לזרוק למעיל.
מגישים עם קוסקוס אם רוצים.