משמש ושוקולד בווארו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל משמש שוקולד בווארוזה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 307 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו משמשים בשלים, ג'לטין, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו קינמון בווארוי עם מועדון קראמבל - בישול קנטוצ'יני! המטבח של סימון, עוגת שוקולד-משמש, ו זר משמש שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים משמשים טריים ומיובשים עם סוכר בסיר כבד 3 ליטר מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד משמשים מתרככים ותערובת היא סירופ, על 15 דקות. מגניב 10 דקות פירה בבלנדר עד חלקה מאוד (זהירות בעת מיזוג נוזלים חמים). כוח purée דרך מסננת בסדר מאוד לתוך קערה, לחיצה על מוצקים ולאחר מכן להשליך אותם. מגניב לטמפרטורת החדר.
מפזרים ג ' לטין מעל 1/4 כוס חלב ולתת לרכך בעת הכנת פודינג. להביא הנותרים 1 3/4 כוסות חלב רק לרתיחה בסיר כבד ולהסיר מחום.
מקציפים יחד חלמונים וסוכר בקערה, ואז מוסיפים חלב חם בזרם איטי, מקציפים.
יוצקים פודינג לסיר כבד ומבשלים על חום נמוך בינוני, תוך ערבוב כל הזמן, עד מעט מעובה ו רושמים מדחום מיידי 77° (לא נותנים לרתיחה).
מוסיפים ג ' לטין מרוכך לרפרפת חמה ומקציפים עד מומס.
להקציף פודינג לתוך purée משמש וקריר בטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, על 1 שעה. צ ' יל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד פודינג הוא עקביות של חלבוני ביצה גלם, על 2 שעות.
הסר בצד של 24 סנטימטר (9 - עד 9 1/2 אינץ') מחבת springform, ואז חמאה התחתונה ואבק עם קמח, לדפוק את עודף. נעל את הצד הקפיץ מסביב לתחתית.
ממיסים שוקולד בדוד כפול או קערת מתכת קטנה מעל סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב מדי פעם, ולהסיר העליון של דוד כפול או קערה מחום.
מקציפים חלמונים וסוכר עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד שהתערובת עבה, חיוור, ויוצר סרט כאשר מקצף מורמים, על 6 דקות עם מיקסר עומד או 12 דקות עם כף יד. הכה בשוקולד עד רק בשילוב.
מקציפים לבנים עם מלח בקערה אחרת באמצעות מקצף נקי עד הלבנים רק להחזיק פסגות רכות. מערבבים רבע מהלבנים לתוך תערובת שוקולד כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
הבלילה כפית למחבת springform, להפיץ אותו באופן שווה, ואופים באמצע תנור עד בסיס שוקולד הוא קפיצי למגע, 10 עד 12 דקות. מגניב במחבת על מדף.
לנצח שמנת עם מלח בקערה באמצעות מקצף ניקה עד שזה פשוט מחזיק פסגות רכות. מקפלים בעדינות קרם ומיץ לימון לתוך פודינג ושופכים על בסיס שוקולד במחבת springform. צ ' יל בווארו, מכוסה צלחת הפוכה גדולה, עד שנקבע, לפחות 10 שעות.
הפעל סכין דק סביב קצה המחבת ולהסיר את הצד.
* פירה משמש בסיס שוקולד אפוי יכול להתבצע 1 יום קדימה, מקורר בנפרד, מכוסה.* בווארוי יכול להיות מקורר עד 2 ימים.