מתאבן גלגל העין ליל כל הקדושים
מתאבן גלגל העין של ליל כל הקדושים דורש בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 81 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חומץ, צבעי מאכל, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו צמחוני דיאטה. 142 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הרבה אנשים מאוד אהבו את ההור ד ' אובר הזה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 18%. ציון זה לא כל כך מדהים. נסו משקה ליל כל הקדושים מפחיד יותר: קוקטייל ליל כל הקדושים של כדור העין, ליל כל הקדושים מרטיני: גלגל העין הייבול ליל כל הקדושים קוקטייל, ו סלסה גלגל העין ליל כל הקדושים עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים ביצים בשכבה אחת בסיר גדול; מוסיפים מספיק מים קרים לכיסוי של 1 אינץ'. מכסים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
מסירים מהאש; מכסים ומניחים לעמוד למשך 15 דקות.
מניחים במי קרח עד להתקררות מוחלטת. בעדינות לפצח ביצים (לא לקלף).
בקערה גדולה שלבו 3 כוסות מים חמים, צבעי מאכל וחומץ.
מוסיפים ביצים. (אם ביצים אינן מכוסות לחלוטין במים צבעוניים, הוסיפו עוד מים חמים.)
מוציאים ביצים בעזרת כף מחוררת; לקלף.
מניחים חלמונים בקערה קטנה; הניחו לבנים בצד. מועכים חלמונים במזלג; מערבבים פנימה את המיונז, הבצל, הכוסברה והחרדל.
כדי ליישר חצאי חלבון ביצה, חותכים פרוסה קטנה מתחתית כל אחד מהם; מניחים על מגש הגשה. צינור או תערובת חלמון לתוך מרכז הלבנים.
מניחים פרוסת זית על כל אחד מהם; ממלאים זיתים בקטשופ. מקררים עד להגשה. את המתכון הזה כדאי לאכול ביום הכנתו.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את רוחב לארמנדייה-ברנייה אקסטרה ברוט. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-55 דולר לבקבוק.
![לארמנדייה-ברנייה קו רוחב אקסטרה ברוט]()
לארמנדייה-ברנייה קו רוחב אקסטרה ברוט
הכרמים ממוקמים ורטוס, אוגר, אוויז, קרמנט, אשר יוצרים קו קרוב מרידיאן 4. קו אורך הוא 60% יין בסיס מבציר 2009 המותסס בנירוסטה ו -40% יין מילואים מפודרה ואלון ניטרלי. 100% שרדונה התיישן על השקעים למעלה משנתיים ומינון של 4 גרם לליטר.