מתאבנים שיפון בצל
מתאבנים שיפון בצל עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. תמורת $2.3 למנה, מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 27 גרם חלבון ו-43 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם גבינה שוויצרית, בצל מטוגן, לחם שיפון חטיף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 50%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מתאבנים שיפון גבינה, מועדון ספרים + מתאבנים שיפון מלפפון, ולחם בצל שיפון.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הבצל, הבייקון, המיונז והגבינה השוויצרית.
מורחים כ-1 כפית של רוטב פיצה על כל פרוסת לחם. מעל כ-1 כף מתערובת הגבינה.
מכסים ומקפיאים בשכבה אחת עד חודשיים, או אופים על תבנית לא משומנת בחום של 350 מעלות למשך 12-14 דקות או עד לחימום והגבינה נמסה.
מניחים על תבנית לא משומנת.
אופים ב-350 מעלות למשך 14-16 דקות או עד שהגבינה נמסה.